Kija tražila pomoć u manastiru, a sad veruje lažnoj vračari: Obećala joj spas ako uradi OVO! (FOTO/VIDEO)

Autor: Republika

Zabava

24.10.2021

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša rijaliti pobednica i pevačica Kristina Kija Kockar nakon što je mir pokušala da pronađe u manastiru odlučila je da se za pomoć obrati i jednoj proročici.

Foto: TV Pink/printscreen/Instagram.com/Zona Sumraka

Kija tražila pomoć vračare

Kako je naš portal već pisao, Kijina majka Nadica izjavila je da svoju ćerku vodila u manastir kako bi pronašla mir i potražila pomoć.

Nadica je manastir videla kao jedini izlaz za njenu ćerku Kiju, koja je prolazila kroz pakao, nakon što ju je Sloba Radanović prevario sa Lunom Đogani.

Kako je ranije izjavila, ona je u jednom trenutku posumnjala da je na njenu ćerku bačena crna magija, te da je zbog toga Kija imala košmare. 

Iako je njena majka tvrdila da su problemi rešeni, te da je Kija psihički mir pronašla u manastiru izgleda da stvari stoje drugačije.

Naime, Kija se putem društvenih mreža obratila za pomoć proročici Dei koja se predstavlja kao vidovnjakinja i duhovni vođa, a svojim klijentima nudi usluge prizivanja anđela koje usmerava direktno na njih.

Foto: printskrin/instagram

Kija Kockar se prijavila za pomoć kod gatare

U opisu video zapisa u kom vidovnjakinja izvlači karte pomoću kojih "priziva anđele" i "usmerava ih na one kojima su potrebni" stoji da će anđeo stići samo do onih koji se budu prijavili ili napisali u komentaru "amin". 

Republika

Foto: printskrin/instagram

Kija Kockar veruje vračari Dei

Upravo se ispod ovog videa našla i Kijina prijava za pomoć koja je "uvažena" pa ostaje da vidimo u nekom narednom periodu da li je gatara uspela Kockarevoj da obezbedi mir koji joj je očigledno toliko potreban čim se odlučila da od lažnih vračara koji se promovišu na društvenim mrežama traži pomoć.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Kolja

24.10.2021 11:38

Kockareva kao i mamita od hitno da posete neuropsihijatra..... to je prava kuća za njih.... Vtačare, ko još veruje u te gluposti....Provincijske seljančure....

Odgovori 9 10
jalovom zlom patuljku

24.10.2021 13:23

je sudbina zapecacena ... skoncace na klupi u parku ludnice sama kao panj umiruci za muuzom koga ce do zadnjeg izdisaja odnosno lipsanja vrebati uhoditi progoniti povracati i laprdati od bola i gneva koji joj na nozdrve izlazi jer ga je upravo magijom i sludela da je jedini onako bolnu i prekracenu odvede pred oltar i jos svadbu napravi ... e sad se pojavio veci mag crne magije i patuljku je vracena magija i redosled upravo svi vidimo da nam jalovi razroki patuljasti predlja umire pred ocima i niko mu ne moze pomoci ... amin