NADICA VODILA KIJU U MANASTIR ZBOG CRNE MAGIJE: Na Kockarevu bačena crna magija, Anabela i Gagi umešani u sve! (FOTO)

Autor: Republika

Zabava

23.10.2021

23:27

Bivša zadrugarka Nadica Zeljković iznela je šok informacije i ćerki Kiji Kockar, a onda spomenula Anabelu Atijas i Gagija Đoganija!

ST/Dragan Kadić, E-Stock

Nadica Zeljković vodila Kiju Kockar u manastir

 

Pobednica ,,Zadruga 4" Nadica Zeljković otkrila je da je svoju ćerku i pevačicu Kristinu Kiju Kockar morala da vodi u manastir, što je izazvalo haos u domaćim medijima. Naime, Nadica je manastir videla kao jedini izlaz za njenu ćerku Kiju, koja je prolazila kroz pakao, nakon što ju je Sloba Radanović prevario sa Lunom Đogani.

Ono u šta je Nadica sumnjala jeste da je na njenu ćerku Kristinu bačena crna magija, te da su u pitanju vradžbine i razne nečiste stvari, zbog kojih je ona imala košmare, zbog kojih je svaki dan odlazila u manastir i molila se da joj dete bude bolje.

youtube.com/Zadruga Official

Nadica Zeljković strahovala za ćerku

 

Ma, nemam pojma, probudila sam se i otišla u manastir. Ne zato što se plašim pretnji Anabele i Gagija, već zato što volim sveta Petku i tamo se smirim. Verujem u Boga i kada imama vremena, obilazim manastire – ispričala je svojevremeno Nadica i dodala da je i Kiju vodila u manastir, prenosi Svet:

Da, Kristinu sam vodila i psihički se smirila u manastiru, nema više košmare. ne idem ja stalno, ali kad imam vremena, odem i pomolim se!

youtube.com/Zadruga Official

Kija Kockar odlazila u manastir zbog košmara

 

Komentari (1)

Loading
Blagoje

24.10.2021 11:57

Anabela i Gagi bacili romsku crnu magiju na Kiju i Slobu.