MARINA GAGIĆ IMA NOVOG DEČKA: Bivša verenica Darka Lazića pokazala MACANA! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.10.2021

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marina Gagić napokon je odlučila da nastavi svoj život, bez da se kači na ime njenog bivšeg verenika Darka Lazića!

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ, E/Stock/Č. Vukojičić, Instagram/barbara.bobak

Marina Gagić, Barbara Bobak, Darko Lazić

 

Bivša verenica pevača Darka Lazića Marina Gagić našla je novog dečka, kog je predstavila svima na društvenoj mreži Instagram!

Naime, poznato je da su Marina i Darko prekinuli njihovu romansu zbog nove njegove devojke Barbare Bobak, nakon čega je Gagićeva počela sve više da provocira Lazića kroz medije, ali i sa drugim njemu bliskim osobama. Međutim, kako se Darko nije obazirao na takve provokacije bivše verenice, već je nastavio svoj život dalje, ona je došla na novu ideju, da sa novim dečkom isprovocira Darka.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Darko Lazić proslavio sa sinom Aleksejem rođendan

 

Na Instagram profilu Marina je okačila fotografiju, a u pozadini se može videti muška ruka, koju je misteriozno htela da pokaže. Verovatno ćete sada pomisliti da to ne mora da znači da je novi dečko, već samo prijatelj, da, u pravu ste, ali je Gagićeva uradila nešto čim se potvrdila spekulacije da se nalazi u novoj emotivnoj vezi.

Emotikon koji označava zaljubljenost bio je tik pored muške ruke koja se našla na Marininog storiju, zbog čega su odmah svi pomislili da je u pitanju novi dečko. Ostaje nam da saznamo da li Marina napokon odlučila da i ona nastavi svoj život dalje ili će se konstantno kroz mediji provlačiti kao bivša devojka pevača Darka Lazića, po čemu je zapravo i postala popularna.

Republika

Foto: instagram.com

Marina Gagić ima novog dečka

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading