POVEZUJU GA SA RODIĆKOM, A SADA SE DESIO ŠOK OBRT! Sin Zlate Petrović uhvaćen u prisnom zagrljaju OVE poznate pevačice! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.10.2021

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednje vreme se često piše o tome da je Jovan uplovio u vezu sa Natašom Rodić, ali posslednja njegova objava gde je u društvu ove popularne pevačice, totalno je bacila sve u rebus.

Republika

Foto: Instagram/printscreen

Jovan Pejić se često dovodi u vezu sa Natašom Rodić

Pevačica Zlata Petrović i voditelj Zoran Pejić Peja imaju sina Jovana, koji je jako popularan kod nežnijeg pola. Često su ga dovodili u vezu sa Natašom Rodić, a on je sada na Instagram, objavio fotku, gde možemo primetiti da Jovan vreme provodi sa maminom koleginicom.

Naime, Jovan je objavio fotografiju sa Majom Marijanom, a kako se moglo videti, oni su bili na proslavi zajedničkog prijatelja, pored ove poznate pevačice, Jovanu je takođe pravila društvo i majka Zlata.

Foto: printscreen

Jovan Pejić u društvu Maje Marijane

Inače, u poslednje vreme se često piše o tome da je Jovan uplovio u vezu sa Natašom Rodić, svastikom Veljka Ražnatovića i Mirka Šijana, međutim, Jovan ove spekulacije, nije ni demantovao, a ni potvrdio, čime je dodatno podgrejao sumnje, koje su svakim danim sve glasnije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.