STILSKI USKLAĐENE MAJKA I ĆERKA! Poseban dan za Tamaru Đurić, nakon VENČANJA usledila CEREMONIJA KRŠTENJA! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.10.2021

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su se mladenci Tijana i Nikola zavetovali na većnu ljubav, usledilo je i krštenje njihove male princezice.

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Tamara Đurić se udala

Nakon nekoliko pomeranja datuma venčanja, starleta Tijana Đurić je konačno prelomila i zavetovala se na večnu ljubav svojem izabraniku sa kojim već ima ćerkicu, koja takođe nosi ime po novopečenoj mladoj.

Bivša voditeljka i rijaliti učesnica, danas je u Hramu Svetog Save, izgovorila sudbonosno "DA" biznismenu Nikoli Kačareviću. Nakon famoznog venčanja, na kojem je starleta blistala i svu pažnju ponela, usledilo je i krštenjene njihove mezimice.

Foto: Ognjen Bogdanović

Tamara Đurić krstila mezimicu

Ćerka Tamara je blistala, kao i njena majka u belom, pokupivši sa svojim elegnatnim stajlingom sve simpatije prisutnih. Nosila je krunu na glavi, kao prava princezica, a njena bela bundica sa detaljima od perja je svima zapala za oko. Krštenje je proteklo u mirnoj i harmoničnoj atmosferi, a mladenci Tijana i Nikola nisu skidali osmeh sa lica.

Nakon venčanja i krštenja njihove male princezice, gala proslava će se nastaviti u jednom prestoničkom lokalu, a mi verujemo da će gostima biti priređern nezaboravan provod.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
JA

24.10.2021 11:24

Naj običnija prosta duša... Sa šeširom u crkvi... Muka mi je od takvih ljudi... Verovatno je i "veliki" vernik... Užas...