NOVI ESTRADNI RAT NA POMOLU: Tijana Ajfon izvređala UŽIVO u programu Jovanu Jeremić, starleta ponizila voditeljku Pinka! (VIDEO)

Autor:

Zabava

21.10.2021

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tijana Ajfon nasela je na foru voditelja jutarnjeg programa, a kada je shvatila da je uživo u programu, već je bilo kasno, jer je tad već otkrila šta zapravo misli o Jovani Jeremić.

Republika

Foto: youtube.com/ Jutarnji Program TV

Tijana Ajfon uvredila i ponizila Jovanu Jeremić

 

Starleta Tijana Ajfon bila je gošća u jutarnjem programu RED televizije, a voditelji Filip Đukić i Stefan Milošević Panda hteli su da je nasamare, te su joj rekli da se trenutno ne nalaze u programu, na šta je ona nasela. 

U jednom trenutku Tijana je kao i inače, dohvalita svoj Ajfon telefon i sve vreme kuckala poruke, a onda ju je Panda upitao da joj prokomentariše nekog koga ne može da podnese iz javnog života, na šta je ona burno odreagovala i kao iz topa otkrila da je to voditeljka Pinka Jovana Jeremić

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Tijana Ajfon oplela po Jovani Jeremić

 

Na iznenađenje voditelja, upitali su je zbog čega ima takvo mišljenje, na šta je Maksimovićeva shvatila da se nalazi uživo u programu, a onda je napravila neviđeni dar-mar.

- Jesmo li u programu ili nismo? Što ćutiš? - upitala je Tijana

- Nismo, reklame idu! Tebra, pričaj nešto, čuješ li šta ti govorim? Otkriji nam nešto, koga ne možeš da vidiš očima - rekao je Panda. 

Republika

Foto: printscreen

Jovana Jeremić o poznatim ličnostima

 

- Jovana Jeremić, zato što je debil! - izlanula se Tijana, pa kada je shvatila da je uživo u programu, počela je da urla:

- Jao, u programu smo, retarde glupi! Jesmo! Majmune! U programu smo, stigla mi je poruka, Filipe! Retarde glupe! Pljunula sam!

Detaljnije pogledajte u nastavku teksta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
bambi

21.10.2021 11:50

Sta je bre ljudi sa ovim zenama? Sve lice na muskarce. Da li koriste neke hormone? Sta se bre ovo desava danas. Ovo je odvratno.