SINDI KONAČNO PROGOVORILA! Modelsica otkrila ISTINU sestrinog nervnog rastrojstva i njenog trenutnog stanja!

Autor:

Zabava

20.10.2021

06:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša modelsica Ivana Stamenković Sindi bila je gost u emisiji kod Ognjena Amidžiča i tom prilikom je otkrila kako joj je sestra Nevena Adžemović nakon nervnog rastrojstva zbog kog je završila u bolnici ''Laza Lazarević.''

Republika

Foto: Youtube.com/Ami G Show

Ivana Stamenković Sindi progovorila o zdravstvenom stanju sestre Nevene

Sinoć je u svojoj emisiji Ognjen Amidžić ugostio bivšu modelsicu, Ivanu Stamenković Sindi, koja se nedavno našla u žiži javnosti nakon što je u medije procurila vest da je njena sestra Nevena Adžemović imala nervno rastrojstvo, te da je završila u bolnici ''Laza Lazarević'', kako se spekulisalo o celoj toj noći i da je Nevena bila pod dejstvom nedozvoljenih supstanci, Sindi je prokomentarisala celokupnu situaciju:

Republika

Foto: Youtube.com/Ami G Show

Ivana Stamenković Sindi o sestri Neveni Adžemović

- Imam novu pesmu, koju ću premijerno da izvedem večeras. Ja ću poštovati njenu privatnost... I novinari su me pitali kako se osećam, i kako sam tako nasmejana, a sestra mi nije dobro... Ja im samo kažem Nevena je okej - rekla je Sindi kratko.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading