DRAGANA I TONI SU ME POKRALI, PA ZABRANILI NA TELEVIZIJI: Tina Ivanović otkrila zbog čega je prekinula kontakt sa koleginicom!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Tina Ivanović otkrila je da već duže vreme ne komunicira s koleginicom Draganom Mirković, za koju tvrdi da ju je nepravedno zabranila na svojoj televiziji nakon što ju je prethodno pokrala.

Republika

Foto: ST/V.LUKIĆ/Instagram

Tina Ivanović otkrila zbog čega je prekinula kontakt sa Draganom Mirković

  Folkerka je u ispovesti za Srpski telegraf ispričala kako je došlo do nesporazuma i zbog čega, kao i da nije zaslužila da se starija koleginica tako odnosi prema njoj jer je ona svoj deo dogovora ispoštovala do kraja. 


- Što se tiče mog odnosa sa Draganom Mirković, odmah da podvučem da se nas dve nismo posvađale. Nešto drugo je u pitanju i mnogo me je razočarala. U vreme kad sam bila izbačena iz "Granda" Dragana mi je pružila podršku jer sam, između ostalog, i zbog emitovanja reklame na njenoj televiziji pretrpela sankcije od Saše Popovića iako su se i ostali "Grandovi" pevači reklamirali na njenoj televiziji DM sat. Problem je u tome što sam ja izvukla najdeblji kraj, sve se slomilo na meni. Da se razumemo odmah, ništa ja za džabe nisam dobila od Dragane, pošteno sam plaćala reklamu s onom listom datuma za gostovanje koja je išla za satelit - priča Tina i nastavlja: 
Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Dragana Mirković

- Uplatila sam reklamu sa listom datuma za tadašnju američku turneju, koja nije išla kako smo se dogovorili. Moji saradnici i ja smo platili sve, a u jednom momentu su mi samo javili da moja reklama na televiziji uopšte ne ide kao što smo se dogovorili. Zato sam se pobunila jer, ako smo se nešto dogovorili i ako sam platila, očekujem da budem ispoštovana. 

Republika

Foto: instagram.com/tinaivanovic/

Tina Ivanović

Pevačica tvrdi da je od tada zabranjena na televiziji DM sat, te i da od tada nije u kontaktu sa starijom koleginicom. 


- Otkako su me pokrali Dragana i Toni, nijedan moj spot nije prikazan na njihovoj televiziji. Moram da kažem da od Dragane to nismo zaslužili ni moj suprug Zvezdan ni ja jer je ona, kao i Brena, uzela dosta para iz Zvezdanove diskoteke "Sveti Stefan" u Frankfurtu. Kad se sve skloni na stranu, vidite da je ne idem okolo i ne pričam ružne stvari o Dragani. I dalje je poštujem i cenim kao pevačicu - rekla je Ivanovićka. 
Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Dragana Mirković

Pored problema koje je imala s Mirkovićkom oko saradnje i poslovanja, Tina je morala da ratuje i sa "Grandom" zbog toga što su bez njenog znanja uzimali novac od njenog Jutjub kanala, nad kojim ona nije imala kontrolu i pristup. 


- "Grand" je bez mog znanja otvorio kanal na Jutjubu u moje ime i uzimao sav novac od pregleda pesama. Ja sam prošlog meseca prvi put dobila neki sitniš od pregleda, a kanal je otvoren 2013, bez mog odobrenja. Ko je uzeo ostale pare, da li da pitam sad Šolaka, pitam se? Sve ovo što sam ja sada rekla misle i mnogi pevači, ali nemaju petlju da to javno kažu, nego pričaju iza leđa - kaže pevačica. 
 
 
 

Foto: youtube printscreen

 

 

Pokušali su da zavade Seku i mene 


Tina je ranije za naš list ispričala da su mnogi pokušali da je posvađaju i sa Sekom Aleksić, ali im to nije pošlo za rukom. 
- Sa Sekom sam u super odnosima, nismo se skoro videle, ali Zvezdan i ja poštujemo nju i Veljka, kao i oni nas. Nas dve smo 2005. u isto vreme bile aktuelne. Svaka je vredno radila na karijeri. Estradi je u tom trenutku bila potrebna neka zla krv. Pojedinci su pokušavali sve i svašta, izmišljali svakojake naslove u novinama, kao da sam ja pričala svašta nešto ružno za Seku, meni su govorili isto da je Seka razne stvari pričala za mene, ali nas dve smo bile iznad te situacije i nismo dozvolile da neki ljudi ostvare svoje zle namere i da nas zavade - kaže folkerka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Jovan

19.10.2021 04:12

Dali Dragana PLAĆA POREZ u Srbiji,

Odgovori 1 12
Zec

19.10.2021 09:01

Tina nije fina, kao što priča. A nije ni istina.

Odgovori 12 0