PROCURIO SNIMAK DRAGANE MIRKOVIĆ I POZNATOG GLUMCA: Žan Klod van Dam u zagrljaju srpske pevačice! (VIDEO)

Autor:

Zabava

11.10.2021

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Dragana Mirković pevala je na privatnoj proslavi glumca Žan Klod van Dama, a sada je na društvenoj mreži procurio snimak kako je sve izgledalo.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Dragana Mirković zapevala Žan Klod van Damu

 

Popularna sprska pevačica Dragana Mirković bila je počasna gošća planetarno popularnog glumca Žan Klod van Dama, a on je snimio video snimak, koji je postao viralan na društvenoj mreži TikTok.

Naime, Dragana je poznata da ima širok dijapazon prijatelja koji su svetske face, a jedan od njih je i ovaj popularni glumac, koji je oduševljen njenim vokalnim sposobnostima, pa ju je angažovan da peva samo za njega. Dragana je oberučke prihvatila ovaj poziv, jer joj je bila pre svega velika čast da jedan ovakav glumac, visokog kalibra odabere baš nju. 

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Dragana Mirković zapevala poznatom glumcu

 

Njih dvoje su se snimili za TikTok, a snimak je postao viralan u sekundi. Dragana je sa glumcem obavila kratak razgovor, a svi su ostali pozitivno iznenađenji koliko dobro barata engleskim jezikom. 

- Ona će pevati za mene - započeo je video glumac. 

- Drago mi je što sam sa tobom, ali ti to znaš već! Ja ću pevati sve moje pesme, zato što je danas poseban dan i pevaću za mog brata! Hajde da pevamo zajedno! - objasnila je pevačica. 

Republika

Foto: Privatna arhiva

Dragana Mirković se pohvalila da poznaje Žan Klod van Dama

 

- Koliko koncerata imaš godišnje? - upitao je van Dam.

- Iskreno, ne znam, mnogo, baš mnogo - odgovorila je Dragana

Detaljnije pogledajte u nastavku u video snimku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading