JELENA KARLEUŠA TUGUJE ZA ZVEZDAMA GRANDA!? Dok Srpska majka snima emisiju, "divu" uhvatila NOSTALGIJA, pa uradila OVO! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.10.2021

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša se konačno oglasila nakon njenog odlaska sa poznatog muzičkog projekta, a ovim je svima stavila do znanja, kako se oseća povodom toga.

Republika

Foto: ST/N.MANDIĆ

Jelena Karleuša tuguje za "Zvezdama Granda"

Nova sezona "Zvezda Granda", počela je 18. septembra, a učesnike i gledaoce na samom startu, sačekalo je neočekivano iznenađenje. Nova članica žirija je dovedena na mesto Jelene Karleuše, a da stvar bude gora u pitanju je bila Svetlana Ceca Ražnatović, a mnogi pamte da su Srpska majka i samodeklarisana "diva" Jelena Karleuša, odavno na ratnoj nozi.

Cecino učešće u pomenutom muzičkom programu, donelo je jednu novu energiju, a po svemu sudeći, njena pozicija kao novog člana žirija, a emisiji je donelo nikad veću gledanost.

Javnost je mesecima razbijala glavu o tome koji je razlog Jeleninog odlaska, ali i šta diva misli o svemu tome. Sada je isplivala fotka, koja pokazuje kako se Karleuša nosi sa odlaskom sa bivšog projekta, i javnost je više nego šokirana.

Foto: printscreen

Jelena Karleuša na snimanju "Zvezda Granda"

Naime, Jelena je objavila snimak, iz prošlog perioda, dok je još bila član žirija, a za to vreme Srpska majka je snimala danas novu epizodu. Neosporno da je Jelena, nije baš oduševljena, povodom ovih promena, iako se nikad povodom toga nije oglašavala, a mnogi smatraju da je ovim pokazala da je hvata nostalgija za "Zvezdama Granda".

Podsetimo, Jelena je postala deo ekipe 2015. godine, i sve vreme je bila mnogima jedan od omraženijih članova, zbog njenih skandaloznih svađa, u kojima je često vređala takmičare, ali i kolege. Njene rasprave i dan danas se pamte i prepičavaju, al ne po dobrom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading