ZORANA MIĆANOVIĆ SA SAMO 16 GODINA ZAPALILA ESTRADU: Napravila pesmu sa Milijem, a evo čiju karijeru želi da ima! (FOTO/VIDEO)

Autor: Marko PANTIĆ

Zabava

18.10.2021

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorana Mićanović napravila je pesmu sa Milijem koji je za samo dva dana postao apsolutni hit.

Republika

Foto: Republika

Zorana Mićanović

Zorana Mićanović pevačica je koja je svoju karijeru krenula da gradi u "Zvezdama Granda", a u saradnji sa Aleksandrom Milićem Milijem napravila je pesmu koja je za svega dva dana došla na 4. mesto u trendingu.

Zorana ima svega 16 godina, ali je već postigla neverovatan uspeh, kako kaže, za naš portal, presrećna je zbog saradnje sa Milijem, a on joj je sve vreme rada bio velika podrška:

-  Da Milija nije bilo, ništa ne bi bilo od ovoga. Ja sam zahvalna previše Miliju za sve što je učinio oko mene. Taj čovek se jako trudi oko mene, oko mog oblačenja, frizure, svega, taj čovek se za sve pita. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Aleksandar Milić Mili

Karijeru je počela kao mlada, sa svega 13 godina, a kako kaže nije imala nikakvih neprijatnih scena:

- Sa 13 godina počela sam da nastupam i od tada stalno nastupam. Nikada me nisu doživljavali ljudi kao toliko mladu, prosto zbog mog izgleda mislili su da imam 17-18 godina, sada mi daju dosta više od toga. Uvek sam naletala na podršku i pozitivne komentare. Što se negativnih stvari tiče samo su me pitali zašto sada, kad sam toliko mlada, ali ja osećam da je sada pravo vreme. 

Republika

Foto: Republika

Zorana Mićanović ima samo 16 godina

Mlada pevačica otkrila je pred našim kamerama čiju karijeru bi želela da ima:

- Volela bih da imam karijeru kao Ceca. Ceca ima fantastične pesme i neverovarnu karijeru i ako bih mogla da biram težila bih tome, mada ne želim da budem ni njena, niti bilo čija kopija, želim da budem svoj original.

Šta nam je još mlada Zorana otkrila pogledajte u videu na početku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading