SA 15 GODINA BEŽALA OD KUĆE ZBOG LJUBAVI: Aleksandra Prijović planirala da se UDA za ovog MUZIČARA! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.10.2021

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica Aleksandra Prijović nakon veze sa kolegom Ljubom Perućicom, uplovila je u vezu, a onda i brak sa Filipom Živojinovićem sa kojim ima sina Aleksandra, a malo ko zna da je pre njih bila ludo zaljubljena u Momira Jovanovića zbog kog je pobegla od kuće sa 15 godina.

Republika

Foto: youtube.com/Premijera Official

Aleksandra Prijović sa 15 godina bežala od kuće zbog momka

Pevačica Aleksandra Prijović trudila se da svoju karijeru gradi na dobrim pesmama i glasu, a ne skandalima. Te se o njenom privatnom životu pre nego što je postala uspešna i poznata zna malo, a početak karijere joj je obeležila veza sa kolegom Ljubom Perućicom, a danas je Aleksandra u srećnom braku sa Filipom Živojinovićem sa kojim ima sina Aleksandra.

 

 

Ipak, postoji nešto što je javnosti do sad bilo nepoznato. Naime, Aleksandra je pre Ljube bila zaljubljena u muzičara Momira Jovanovića, zbog kog je i pobegla od kuće sa svega 15 godine, a čak je planirala i da se uda za njega, prenosi Pink.rs.

Njena majka je tada navodno, uspela da vrati ćerku kući, uz pomoć policije, a Momir nije nikada poricao ovu priču, već je pravdao činjenicom da su bili mladi.

- Bili smo oboje mladi. Ja sada imam ženu i to je prošlost - ispričao je tada muzičar.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading