HAOS U ZVEZDAMA GRANDA: Ceca odbrusila Bekuti i Bosancu zbog kume Viki: Šta im se ti pravdaš, nek oni donesu svoje diplome!

Autor: Republika

Zabava

17.10.2021

06:15

Pevačica Ceca Ražnatović stala je na stranu svoje kume Viki MIljković te je odbrusila Ani Bekuti i Draganu Stojkoviću Bosancu.

youtube.com/printscreen/ Zvezde Granda

Ceca odbranila kumu Viki

 

Tokom emisije "Zvezde Gradan" u toku nastupa Đorđa Žunića (27) iz Arilja, koji je dobio samo jedan glas od Đorđa Davida, započeta je velika polemika među članovima žirija, koja se naravno završila svađom.

Bosančev komentar da kandidat peva kao da ima vruć krompirić u grlu, zaparao je uši Ceci koja je zamolila kompozitora da objasni značenje tog izraza:

- To je jedna alikvota u glasu koja čini neprijatnu boju koja se ne može prepraviti. Za muzički nepismene se zove ''krompirić''.

youtube.com/printscreen/ Zvezde Granda

Dragan Stojković Bosanac

 

- Ako i treba da nauči nešto neće na Guglu sigurno već u knjigama- poručila Viki Bosancu, kada je stala na stranu kume Cece zbog čega je dobila epitet drvenog advokata.

- Violeta nikako da vidimo tvoju diplomu da proverimo šta si ti čitala- bila je oštra Bekuta prema pevačici koja je odgovorila da će to učiniti nakon što ona i Bosanac donesu svoje diplome.

Ana je vršila pritisak na Violetu da odgovori koje godine i gde je završila Akademiju pa je zanimalo kako je uspela da uči i da se bavi pevanjem - prenosi GrandOnline.

youtube.com/printscreen/ Zvezde Granda

Ceca Ražnatović

Viki je objasnila da je srednju muzičku školu završila u Nišu, a zatim Akademiju u Prištini. I taman kad je htela da pojasni još toga, umešala se Ceca

- Šta im se ti pravdaš? Nek donesu oni svoje diplome. Ana jako si neprijatna. Viki i treba da se hvali kad je završila- rekla je pevačica.

youtube.com/printscreen

Viki Miljković

 

Bosanac je sa druge strane rekao kako u njegovu diplomu svi mogu da imaju uvid jer stoji i kod njega kući ali i u zgradi javnog servisa.

- Završio sam osnovnu, pa gimnaziju pa Ekonomski fakultet. Ali sam se uvek bavio muzikom i penzionisan sam kao muzički urednik.

Komentari (0)

Loading