TANJA SAVIĆ PROGOVORILA O AFERI SA POLITIČAREM: Pevačica ŠOKIRANA izjavom Jovane Jeremić, a evo šta kaže za Draška! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.10.2021

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Tanja Savić progovorila je za medije o aferi sa političarem Draškom Stanivukovićem, nakon što je voditeljka Jovana Jeremić otkrila sve detalje.

Republika

Foto: Youtube printscreen/RTV Pink, Draško Stanivukovic

Tanja Savić otkrila istinu o aferi sa Draškom Stanivukovićem

 

Nakon što je voditeljka Pinka Jovana Jeremić otkrila da je pevačica Tanja Savić imala tajnu aferu sa gradonačelnikom Banja Luke Draškom Stanivukovićem, ona se oglasila za medije i otkrila šta se krije iza svega. 

Naime, voditeljka Pinka Jovana Jeremić otkrila je da je Tanja imala aferu sa zauzetim Draškom, ali da je njih rastavila treća osoba, koja je takođe pevačica na našoj estradi i izuzetno je popularna. 

Celu izjavu Jovana Jeremić možete pročitati OVDE

Republika

Foto: ST/P. Divac, A. Nalbantjan

Jovana Jeremić o Tanji Savić i aferi sa političarem

 

Ta veza je pukla zbog treće, j*be lud zbunjenog, a ko je ta treća? Znam i ko je treća! Isto je pevačica, taj poličar voli suknje pevačica. Državnici vole novinarke, a političari vole estradne umetnice - ispričala je voditeljka Jovana Jeremić za Republika.rs.

Tanja je odgovorila na pozive medija i otkrila šta se krije iza svega. Kako je pevačica tvrdila, ostala je ćutljiva i misteriozna, zbog čega je podigla još veću prašinu. 

Ne želim da komentarišem ništa. Ne bih, ništa. Ni da demantujem. Meni je to sve smešno. Samo no comment, mislim da je to najpametnije! - izjavila je Tanja.

Međutim, to nije sve, Tanja je prokomentarisala i to što je Jovana Jeremić razotkrila njenu aferu sa Draškom:

Republika

Foto: printscreen

Jovana Jeremić otkrila aferu o Tanji Savić

 

- Ako bilo šta budem izjavila opet će to biti, znate ono... Za ovu Jovanu Jeremić stvarno nemam komentara! (smeh) Pogotovo zbog nje!

Bože, kakvo je to pitanje! Imam li ja prava da sačuvam privatnost i da ne moram neke detalje o svom privatnom životu da iznosim? Ne moram da idem na poligraf ili ne znam ja šta. Vi pišete, to je vaš posao. Ako imate dokaze - poštujem. Ako nemate - poštujem i to. Šta god da ja kažem to će se protumačiti na ovaj ili onaj način, a svako ko priča o tuđem životu - on priča o sebi! Posebno mi je bila ona njena rečenica interesantna (Jovanina, prim. aut.), "sjaši Kurta, uzjaše Murta", je l? Znači to je njen moto u životu! (smeh) To mogu da kažem, ali opet ne želim ni sa kim da budem u konfliktu. Reče Jovana Jeremić i ostade živa, eto (smeh) - poručila je Savićeva za Telegraf Jetset.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Janko

14.10.2021 15:22

Nemoral i švaleracija.

Odgovori 10 0
Milan

15.10.2021 06:13

Nije ona poznata voditeljka, ona je ministar za tuđe poslove.Zlo od žene.

Мирослава Миловановић

15.10.2021 08:39

Егзистенција Јоване Јеремић је највећи атак на људски ум. Порука оцу њеног детета: Води своје дете километрима далеко од ове лудаче. Кад она себи дозволи да у време најтеже борбе за своју децу објављује бљувотине о њиховој мајци не заслужује да буде уз своје дете и да га васпитава.