DRŽAVNICI VOLE NOVINARKE, A POLITIČARI ESTRADNE UMETNICE: Jovana Jeremić otkrila NOVE DETALJE o aferi Tanje Savić, njena koleginica joj maznula GRADONAČELNIKA!

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

14.10.2021

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Voditeljka Jovana Jeremić odazvala se pozivu portala Republika.rs i otkrila nove detalje o odnosu Tanje Savić i političara, sa kojim je imala aferu.

Foto: ST/P. Divac, A. Nalbantjan

Jovana Jeremić otkrila nove detalje o aferi Tanje Savić sa političarem

 

Nakon što je voditeljka Pinka Jovana Jeremić Milošević otkrila da je pevačica Tanja Savić imala ljubavnu aferu sa političarem iz Bosne, isplivalo je i ko je taj imućni momak u pitanju. 

Tanja Savić imala vezu sa političarem iz Bosne!

Pevačica Tanja Savić, kako je otkrila voditeljka Jovana Jeremić, imala je aferu sa bosanskim političarem i gradonačelnikom Banja Luke Draškom Stanivukovićem. Portal 24 sedam otkrio je da je u pitanju Draško, a pevačica se još uvek nije oglasila za medije i progovorila o njenoj aferi sa ovim imućnim političarem. 

Jovana Jeremić raskrinkala Tanju Savić i političara!

Foto: printscreen

Jovana Jeremić otkrila aferu Tanje Savić sa političarem

 

Mi smo pozvali Jovanu Jeremić kako bismo otkrili nove detalje i nastavak afere Tanje Savić i političara Draška Stanivukovića, a ona nas je šokirala novim saznanjima. 

- Ostaću dosledna, ja svoje izvore ne otkrivam nikada, ali znam sve šta se dešavalo, sve priče iz politike znam, to mi je u krvi - priča Jovana za Republika.rs i dodaje:

- Bilo mi je spontano pitanje za Tanju, ja sam spontana, to vi novinari znate, ja imam još dosta informacija o kojima ćutim! Ja neću ništa potvrditi, ali ću reći da ja znam celu istinu.

Upitali smo i atraktivnu voditeljku da li se zamerila Tanji i da li je ljuta na nju, pa je odlučila da obelodani aferu sa Draškom, a potom nam je Jovana otkrila da je jedno vreme bila razočarana u pevačicu. 

Foto: printscreen

Jovana Jeremić o političarima

 

- Ja Tanju mnogo volim, obožavam njene pesme! Ovo ti je odlično pitanje. Mislim da je Tanja bila bezobrazna jedno vreme prema novinarima, ja sam škorpija, znaš kako, ja sedim i čekam sa strane da serviram osvetu. Ona nije htela da sarađuje sa novinarima, bila je gruba, ja sam bila ljuta na nju, ali sada nisam više, došla je informacija do mene i ja sam spontano rekla, jer su me pitali za nju. Da se razumemo, Tanja je bila slobodna u tom trenutku, taj političar je nije oženjen, nisu uradili, ni prekršili nikakav moral - ispričala je Jovana, a potom dodala:

- Ta veza je pukla zbog treće, j*be lud zbunjenog, a ko je ta treća? Znam i ko je treća! Isto je pevačica, taj poličar voli suknje pevačica. Državnici vole novinarke, a političari vole estradne umetnice - ispričala je voditeljka Jovana Jeremić za Republika.rs, a potom smo je ostavili da radi na novim temama za njenu najgledaniju vikend jutro emisiju. 

Komentari (1)

Loading
adv

16.10.2021 12:51

Covece , ko moze da gleda i slusa ovu praznoglavu letvu?