ĐANI ŠOKIRAO PRIZNANJEM: Snajkama sam oduševljen, ali sam za sinove tu kad zaškripi: SAVETUJEM IH KAKO DA VARAJU ŽENE!

Autor:

Zabava

07.10.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Radiša Trajković Đani otkrio je da sa sinovima Milošem i Markom ima blizak odnos, te da je snajkama prezadovoljan, ali da sinove savetuje kako da varaju.

Republika

Foto: instagram.com/djanimusic

Đani savetuje sinove da varaju

 Folker Radiša Trajković Đani ne krije koliko je vezan za svoju porodicu, te često govori o svojoj deci i unuku. Ovoga puta je priznao da sinove Marka i Miloša savetuje kako da varaju svoje žene. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Djani (@djanimusic)


Naime, Đani je rekao kako mu je drago što su mu se sinovi oženili ranije jer je bolje da budu mladi roditelji, baš kao što su nekada bili Slađa i on, pa je šokirao priznanjem da je spreman da pokriva sinove u švaleraciji. 

- Sa Markom i Milošem pričam svašta, znate one muške priče. Drago mi je što su se obojica mladi poženili. I Slađa i ja smo se mladi uzeli, bolje i oni da se ožene mladi, nego da lutaju po ulici. Maksimalno su posvetili pažnju ženama i super su, uozbiljili su se malo. A savete im dajem kada varaju žene, ovako nikako. Milsim, šta ja drugo da im pričam, savetujem tamo gde sam najbolji - rekao je Đani kroz smeh, pa dodao: 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Djani (@djanimusic)


- Šalu na starnu, sve je to život. Normalno da ću biti uvek tu uz svoje sinove, a snajkama sam oduševljen. Ne zna se koja  je bolja. Međutim, ako sinovima nekada zaškripi oni znaju da sam ja uvek tu za njih. 

Nakon što je priznao o čemu priča sa sinovima, Đani se osvrnuo i na svoju ćerku Sofiju, pa otkrio kakva je ona i na koga više liči, na njega ili na Slađu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Djani (@djanimusic)


- Ćerka je dijabola na oca, luda kao struja. Temperamentna je, ali dobra su mi deca. Ne želim da kudim tuđu decu, ali kakvih ima, moji su dobri. Slađa sa njom više priča o tim ženskim temama, ali ako ispadne neki problem ona prvo kod mene dođe. Šta da vam kažem, ista je ja - rekao je pevač.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading