SKANDAL U AVIONU ZBOG KAĆE GRUJIĆ I GOBELJIĆA: Pevačica pokazala kako se fudbaler ponaša tokom leta, svi su u ŠOKU! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.10.2021

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Katarina Grujić i njen voljeni fudbaler Marko Gobeljić spakovali su kofere i napustili Srbiju, a tom prilikom su zabeležili nekoliko urnebesnih momenata.

Republika

Foto: instagram.com/katarinagrujic.doll

Marko Gobeljić oženio Katarinu Grujić

 

Novopečeni mladenci Katarina Grujić i Marko Gobeljić spakovali su kofere i napustili Srbiju, a tom prilikom pokazali su pratiocima na Instagramu kakva je situacija bila u avionu. 

Pevačicu deli malo vremena od porođaja, a Marko je sve više i više uzbuđen što će postati otac. Njih dvoje odlučili su da otputuju na odmor, kako bi napunili energije koja im je potrebna za predstojeće dane. 

Republika

Foto: instagram.com

Katarina Grujić i Marko Gobeljić u avionu

Naime, dok su se vozili avionom, Katarina je zabeležila nekoliko kadrova njihovog leta, a između ostalog pokazala je pratiocima kako se njen izabranik ponaša. Fudbaler je svoju zaštitnu masku za lice stavio doslovno preko celog lica, želeći da postigne efekat maske za oči, koju inače devojke koriste tokom spavanja. 

Pored toga, pevačica se napisala zanimljiv status, koji je sve nasmejao. 

- Zanimljiv bračni par - napisala je Katarina Grujić. 

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Katarina Grujić i Marko Gobeljić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading