CECA DOVELA PEVAČICU U POMOĆ: Vrhunski stručni tim će pripremati kandidate, BILA JOJ JE PRATEĆI VOKAL!

Autor:

Zabava

04.10.2021

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović novi je član žirija muzičkog takmičenja ''Zvezde Granda'', a sada je u svoj tim dovela i Ivanu Peters koja joj je nekada pevala prateće vokale.

Republika

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Svetlana Ceca Ražnatović u svoj tim uzela Ivanu Peters

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović postala je član žirija muzičkog takmičenja ''Zvezde Granda'', pa je odlučila da pored nje kandidate priprema i pop pevačica Ivana Peters, prenosi Informer.

- Ceca obožava kako Ivana peva i odmah je rekla Saši Popoviću da u svoj tim želi da dovede baš nju. On je to prihvatio i odmah obavestio ostale članove žirija - otkriva izvor, koji navodi da su Ceca i Ivana dugogodišnje prijateljice i saradnice.

Republika

Foto: youtube.com/Marija Serifovic

Ivana Peters u timu Svetlane Cece Ražnatović


- Njih dve se poznaju više od 15 godina, a saradnju su započele pre deset godina. Ivana je tada pevala prateće vokale na Cecinom albumu "Ljubav živi". Eto, sada će ponovo blisko sarađivati i zajedno će podučavati kandidate kako da postanu muzičke zvezde.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading