ĆERKA HARISA DŽINOVIĆA NAJBRUTALNIJE IZVREĐALA BRATA JAVNO: Seljačino nekulturna, nauči da se ponašaš!

Autor:

Zabava

04.10.2021

07:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Harisa Džinovića i modne kreatorke Meline Džinović, Đina Džinović, ne prestaje da privlači javnost svojim ponašanjem po društvenoj mreži Instagram, a sada je snimajući lajv pobesnela zbog brata Kana koji joj je ušao u sobu, te ga izbacila iz iste rekavši mu ogavne reči.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ/printscreen/instagram.com/djinadzinovic

Ćerka Harisa Džinovića javno izvređala brata

Ćerka pevača Harisa Džinovića i modne kreatorke Meline Džinović izaziva veliku pažnju na društvenim mrežama na kojima ima i veliki broj pratilaca, te neretko sa njima deli i detalje iz svog privatnog života.

 

 

Naime, Đina je ovog puta snimala za Instagram profil lajv i tako komunicirala sa svojim vernim pratiocima, a u jednom momentu joj je u sobu ušao brat Kan što je nju iznerviralo, te je došlo do okršaja kada je Đina pokušala da ga istera iz sobe, rekavši: "Seljačino mala, nekulturna! Nauči da se ponašaš".

 

 

Njen otac, Haris Džinović ne krije da smatra da su društvene mreže loše po mlade generacije, te da ćerku ne prati jer kako je rekao ne želi da gleda šta radi po internetu.

- Ne pratim i ne pada mi na pamet. Da ja pratim kako je napućila usne, izbacila zadnjicu i sada je to glavna priča. To ne mogu nikako, vređa mi inteligenciju. Ili da gledam „Zadrugu“, „Parove“, ove rijaliti programe pa ne mogu to sebi dopustiti, zaista - izjavio je Džinović za ''Avaz.''

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading