FUTA U TEŠKOM ZDRAVSTVENOM STANJU!? Marinina kuma otkrila detalje nepoznate javnosti, pa poručila: NJEMU JE JAKO LOŠE!

Autor:

Zabava

01.10.2021

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kuma od Marine Tucaković je progovorila o Futinom zdravstvenom stanju.

Republika

Foto: E-Stock

Aleksandar Radulović Futa na sahrani Marine Tucaković

Marina Tucaković koja je preminula 19. septembra u 67. godini sahranjena je pre nekoliko dana na Novom groblju u Beogradu. Njena poslednja želja bila je da bude sahranjena pored svog sina Miloša na Novom groblju, i tu želju njeni bližnji su joj ispunili.

Foto: E-Stock

Sin od Marine Tucaković

Međutim, sahrana od poznate kantautorke je prošla u jeku skandala, zbog njenog sina Milana Radulovića Laće, koji je zvanice sa sahrane zamolio da napuste Marininu sahranu. Sada se nakon svega oglasila Marinina kuma, i otkrrila u kakvom je stanju Futa, s obzirom da je imao tešku borbu sa korona virusom:

- Čujem se redovno sa Futom i Laćom. Bila sam ponovo na groblju. Futa je fizički bio baš loše, sada se oporavlja, malo je bolje. Ne znam kako da vam opišem njegovu tugu. Sve je normalno koliko može da bude, trude se da nastave život dalje - zaključila je Marinina kuma Marijana za Kurir. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading