VUJADIN SAVIĆ O MIRKI I ĆERKICI: Fudbaler otkrio detalje svih glumičinih porođaja, pa progovorio o trudnoći Kaće Grujić!

Autor:

Zabava

01.10.2021

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić postali su ponosni roditelji još jedne devojčice, njima je ovo četvrto dete, a uzbuđenje je kao da je prvo. Vujadin je nedavno govorio o Mirki i trudnoći, te otkrio da se do sada uvek porađala dve nedelje ranije, te da i ovog puta očekuju isto.

Republika

Foto: instagram.com/savicvujadin

Vujadin Savić i Mirka Vasiljević postali su roditelji po četvrti put

Glumica Mirka Savić porodila se na Kipru i na svet donela devojčicu. Mirki i njenom nevenčanom suprugu fudbaleru Vujadinu Saviću je ovo četvrto dete, a Savić je nedavno za portal Republika.rs govorio o Mirki i njenoj trudnoći.

- Mirka svakog dana može da se porodi. Termin joj je 15.oktobra, ali se ona uvek porađala dve nedelje ranije, tako da očekujemo dolazak ćerkice vrlo brzo. Naravno da će ovde biti porođaj, Mirka se uvek porađala tamo gde sam ja bio zbog fudbala - bio je iskren Vujadin, a onda se dotakao i lepih vesti kod njegovog prijatelja Marka Gobeljića koji takođe očekuje prvo dete sa pevačicom Katarinom Grujić:

 

 

- Trudili su se jedno vreme da sakriju od javnosti. To je i razumljivo jer su oboje poznate ličnosti, ona je bila u ranoj trudnoći i nisu želeli puno da pričaju o tome. Slavlja će naravno biti, biće veselo kao i kod Žuleta, a ništa manje ne očekujem ni od Gobelje - zaključio je Savić, sad već ponosni otac četvoro dece.

Mirka se ponovo porodila dve nedelje ranije, a podsetimo, sina Andreja i ćerku Adrijanu je rodila  u Bordou,  a sina Mihajla donela je na svet u glavnom gradu, Beogradu.

 

 

Podsetimo, Mirka je imala želju i da se ovaj put porodi u Beogradu, ali zbog saveta lekara je ipak ostala na Kipru.

- S obzirom na to da je stomak poprilično porastao ne smem mnogo da se švrćkam, sedam u avione, te sada moram i ja malo da pričekam - rekla je Mirka nedavno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading