TO NIJE SIN OD MIROSLAVA! Nada Topčagić OSULA PALJBU po pevačevoj BIVŠOJ LJUBAVNICI, pa otkrila OVO!

Autor:

Zabava

30.09.2021

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brojne ličnosti sa domaće scene dale svoj sud po pitanju cele te situacije, a jedna od njih je i Nadica Topčakić

Republika

Foto: printscreen

Nada Topčagić stala na stranu od Miroslava

Tokom ovh nekoliko dana Miroslav Ilić je imao je saslušanje u Palati pravde, povodom suđenja sa bivšom ljubavnicom Mirjanom Antović,koja je istrajna u nameri da dokaže njegovo očinstvo nad njihovim navodnim detetom.

Sada je klupko počeo da se odmotava, pa su brojne ličnosti sa domaće scene dale svoj sud po pitanju cele te situacije, a jedna od njih je i Nadica Topčakić, koja tvrdi da njihov sin Devina, nije Miroslavov:

 Ma, ja znam Miroslava. On je u celoj ovoj halabuci kao prase u njivi koje svi jure. Nas dvoje smo isti i dobri na hleb da nas mažeš i neka vrsta budala. Sad neće da prizna pa da mu život zavisi od toga, nema šanse. Plus, ja verujem da on nije njegov sin. Mi smo u to vreme puno radili zajedno čula bih nešto, a nisam - kaže Nada i dodaje da joj u celoj priči nije jasna Mirjana Antonović. 

Foto: E-Stock

Miroslav Ilić i njegova bivša ljubavnica

Čekaj, ti svesno uđeš u neku šemu ili romansu sa čovekom za kog znaš da je oženjen, da ima porodicu i ostaneš trudna. Znači valjda da rađaš dete sebi, zato što želiš, a ne da posle 30 godina juriš nekog da prizna dete i ne odustaješ. Ja da imam ćerku kao što je ta žena, rekla bih joj ćuti, pokrij se ušima i ne izlazi iz kuće, kad ne znaš da budeš dostojanstvena do kraja. Ne znam šta ona očekuju uopšte. Da Miroslav prizna tog sina i šta onda? Pa, on i sin se ni ne poznaju! Ti ćeš na silu da nateraš nekog da te voli i bude ti otac? - čudi se Nada. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ljiljana

01.10.2021 05:58

Sram te bilo, babo izlapela. Ko bre tebe da maže na hleb pa da se otruje!? Pa sta je oženjen čovek tražio u tuđem krevetu kada je tako fini....Sram i njega i tebe da bude!

Suvi

05.10.2021 11:51

@Ljiljana - Pa stvarno ta Zlata nije normalna da zna , nije im ona drzala svecu ... idiot je stvarno ...