TANJA SAVIĆ U STRAHU, DUŠAN JOJ PRETI OPASNIM LJUDIMA: Progovorila komšnica pevačice i otkrila SUROVE DETALJE o PAKLU koji proživljava! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.09.2021

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tanja Savić nedavno je jedva pregurala dramu koju joj je priredio njen i dalje zvanički suprug Dušan Jovančević, taman što je pomislila da će joj biti lakše, njegove pretnje su je saterale u ćošak.

Republika

Foto: Ilustracija: Republika.rs, Pixabay,E-Stock, D. Kadić

Tanja Savić je i dalje u braku sa Dušanom Jovančevićem

 

Pevačica Tanja Savić oduvek je bila na meti žestokih komentara, naročito nakon što je odlučila da uplovi u romansu sa Dušanom Jovančevićem, sa kojim je dobila dva dečaka. Tanja je prošla agoniju nakon što je odlučila da se povuče iz njihovog odnosa, a trenutno se i dalje nalaze u zakonskom braku. 

Sada se za medije oglasila komšinica ove prelepe pevačica, koja je otkrila detalje o njoj i njenom ponašanju. 

Republika

Foto: printscreen

Progovorila komšinica Tanje Savić, pevačica u strahu

 

Tanja se plaši, ma koliko delovala jako. Dušan joj preti, navodno ima svoje ljude u Beogradu koji će za njega sve učiniti i žena više ne zna šta da misli i u šta da veruje. Pedagozi su joj savetovali da deca nastave školovanje u istoj ustanovi jer bi im tu već sve bilo poznato, preskočili bi još jedan period adaptacije i stresa od promene, ali Tanja se boji Dušana. On ne odustaje, i dalje je blati, laže, preti, ona ne zna šta njemu može da padne na pamet. Ako je jednom pokupio i odveo decu, što ne bi ponovo. Deca njega vole, oni nisu svesni šta je sve uradio njihovoj mami, a Tanja neće da ih time opterećuje i okreće protiv oca - otkriva komšinica iz Radinca za Svet.

- Sada traži sestra Bilja ili mama Živana, ali se još nisu dogovorili. Njoj bi mnogo značilo da neko iz porodice decu vodi i čeka posle škole kad ona ne može, ali to je sve teško ogranizovati na Novom Beogradu, ali ne u kraju gde je bila sa Dušanom. Želela bi da sa njima živi i sestra - zaključila je komšinica.

Republika

Foto: ST/V. Lukić, A. Nalbantjan

Tanja Savić u strahu nakon drame sa Dušanom Jovančevićem

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jovana

01.10.2021 06:10

Ona očito nije bila svesna da se zaljubila i udala za manipulatora i kriminalca. Ona mlada i naivna a on iskusni lazov kome je bila potrebna žrtva za manipulisanje.