IZVINI TOMO, OVO JE NEKI NOVI ŽIVOT: Bjela se obratio pokojnoj legendi, svi su zanemeli nakon OVIH reči! (VIDEO)

Autor:

Zabava

30.09.2021

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Bjelogrlić Bjela došao je kako bi odao počast Tomi Zdravkoviću nakon 30 godina od njegove smrti, tim povodom održao je potresan govor.

Republika

Foto: Republika.rs

Dragan Bjelogrlić održao govor na pomenu Tomi Zdravkoviću

 

Željko Joksimović i Dragan Bjelogrlić održali su potresan govor na pomenu Tomi Zdravkoviću povodom 30 godina od njegove smrti. 

Željko i Bjela su jedan posle drugog održali potresan govor o životu Tome Zdravkovića, pa su se dotakli i filma ,,Toma", te su se obratili pokojnom pevaču da im ne zameri ako su nešto pogrešili ili izmenili iz njegovog života. 

-Ovo je jedan novi život, koji Toma zaslužuje, mi smo pokušali da uradimo u filmu ono što smo najbolej znali. Ono što je i Goca rekla, da bi i Toma nekoliko puta pogledao film. Mislim da smo svi počeli da živimo uz ovaj film - rekao je Željko. 

- Nisam uspeo da te upoznam u sveopštnoj gužvi samo smo se rukovali i kada sam trebao da se predstavim, ti si otišao, posle nekoliko godina otišao si zauvek. Upoznao sam te kroz pesme koje sam opet slušao, shvatajući koliko si u njima opisao svoj život. Tragajući za uzorcima tvoje tuge i bola, tragajući za tvojom dušom, našao sam na trenutak svoju i pokušao sam da prenesem na filmsko platno. Ako smo negde pogrešili, ne zameri! Počivaj u miru dragi Tomo, tvoje pesme pevaju se ovih dana ponovo sa nekim novom zanosom! - pročitao je Dragan. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Darko

30.09.2021 12:02

Da li su ove filmadžije i ranijih godina dolazile na pomen Tomi, ili je ove godine pomen "pao" baš u dobrom trenutku?!

bambi

30.09.2021 13:03

Crni Bjela nije odrzao govor vec je citao sta su mu drgui napisali. Da je on drzao govor, to bi bila kaficarska katastrofa.

Zorica

30.09.2021 13:08

Dojadise sa ovim cirkusom. trebalo je da dovuce i Milenu radulovic da glumi ozaloscenu i da prica kako je sedam puta svojevoljno isla na silovanja, pa kad i to nije bilo dosta, povela i svoju sestru. Toliko ste jadni