HASAN DUDIĆ GRCA U SUZAMA, OTVORIO DUŠU O TOMI ZDRAVKOVIĆU: Pevač otkrio detalj o životu muzičke legende! (VIDEO)

Autor:

Zabava

30.09.2021

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hasan Dudić otkrio je da nije pogledao film ,,Toma", ali se pojavio na pomenu povodom 30 godina od smrti Tome Zdravkovića i otkrio detalje odnosa sa njim.

Republika

Foto: Republika.rs

Hasan Dudić grca u suzama zbog Tome Zdravkovića

 

Pevač Hasan Dudić pojavio se na pomenu Tomi Zdravkovića koji je preminuo pre 30 godina. Vidno tužan i neraspoložen, Hasan je pristao da pred kamerama otkrije sve detalje o Tomi. 

Hasan je tokom intervjua grcao u suzama, zbog gorčine koja mu je ostala nakon smrti Zdravkovića, pa se prisetio lepih trenutaka koje je proveo sa njim. Hasan je i otkrio da nije pogledao film ,,Toma" koji je snimljen po priči ljudi koji su poznavali Tomu.

- Nisam gledao, ali ću ga gledati sigurno više puta. Ja ne znam, meni kažu, snaha mi kaže da je plakala, e sad, nadam se da je to tako! Dobri su režiseri, nadam se da je to okej! - govori Hasan i dodaje:

- Počeo sam 1972. godine sa njim da pevam, od njega sam dosta naučio, mi stara generacija znamo da cenimo svoje kolege! Bilo je baš ono sećanje da se uvek sećaš i da si srećan. Toma je uvek imao vremena za mene da me posavetuje i uvek je bio iskren prema meni i hvala mu na tome, jer je doprineo tome da ja znam mnoge stvari. To nikada neću zaboraviti, rekao mi je da pesma mora da ima temu, kao film - rekao je Hasan.

- Provodi su bili nezaboravni, to je za sva vremena, sećanje baš, mogao bih baš dosta da pričam o tome. Ovde mi je malo i neprijatno, mene više ovaj svet ne zanima - dodao je Hasan za kraj. 

Republika

Foto: Republika.rs

Hasan Dudić progovorio o Tomi Zdravkoviću

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading