ŠOK! Tomina drugarica raskrinkala sve izmišljotine o pevaču: Film o Zdravkoviću nema veze s mozgom!

Autor:

Zabava

27.09.2021

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Zorica Marković kaže da je Dragan Bjelogrlić, koji je režirao popularni film "Toma", trebalo da kontaktira s ljudima koji su dobro poznavali pokojnog pevača da mu ispričaju detalje iz njegovog života, te i da projekat koji je snimljen na momente nema veze s mozgom.

Foto:  

Republika

Foto: Youtube

 

 

Markovićka je ispričala da je imala tu čast da poznaje Tomu Zdravkovića i da je, ako je suditi po pojedinim kadrovima iz filma, Dragan mnoge stvari iskarikirao jer ne zna ništa o tome kako se zaista ponašao i živeo.

- Drago mi je da je čovek poput Tome Zdravkovića dobio svoj film. Toma i ja smo tolike godine proveli zajedno i zbog toga moram da kažem da Dragan Bjelogrlić ništa ne zna o njegovom životu. Bjela je trebalo da priča s ljudima koji su zaista znali Tomu i koji su s njim provodili vreme. Mnogo stvari u filmu je iskarikirano, to ne treba da se radi, ne sme da se radi. Zato kažem da se uvek zovu ljudi koji su verodostojni da pričaju o njemu. Ima scena koje u filmu nemaju veze s mozgom - kaže Zorica i tvrdi da je ona mnoge scene iz Tominog života videla svojim očima, te da se one nikako ne mogu poistovetiti s filmom:

Republika

Foto: Printscreen

Zorica Marković

 

- Lepa Lukić i ja smo zaista bile dobre sa Tomom, nas dve smo mnogo toga imale da kažemo, što smo uživo videle. Lepa je u filmu predstavljena kao kočijaš koji psuje na svakom koraku. Trebalo je neke scene da se opišu onako kako su se i desile, ovako nije preneseno ono što se zaista dešavalo. Nadam se da njegova supruga Gordana ima neku zaradu od toga jer je ipak bila s njim u braku. Da je njegov brat Novica danas živ, verujem da bi film imao skroz drugu formu jer on najbolje poznaje svog brata. Toma je vodio boemski život, voleo je kafanu i niko nije mogao da ga spreči da radi stvari koje je želeo. Uvek mi je bilo simpatično kad opsuje. Umeo je da kaže: "Je*em ti vruć krompir", padali smo od smeha svi oko njega.

Nakon ovoga Zorica kaže da je budalaština i sramota predstaviti Tomu kao paćenika koji je smrtno zaljubljen u Silvanu Aremenulić jer je to daleko od istine.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Toma Zdravković

 

- Za glumačku postavu sve pohvale, ali ne sme da se odstupa od onoga što je bila istina. On nije bio zaljubljen u Silvanu, ne znam odakle im ideja da to tako napumpaju. Treba da bude sramota onoga ko je to Bjeli uvrteo u glavu. Koliko znam iz njegove priče, jedina žena koju je voleo bila je njegova supruga, s kojom je ostao do smrti. Ona mu je, pre svega, bila prijatelj, volela ga je uprkos svim porocima, čuvala ga je i ostala uz njega do kraja i na tome joj svaka čast. Silvanu je možda tajno voleo, ali ono što se znalo je skroz druga priča - tvrdi Zorica i dodaje da su preterane suze prenaglašene u nekim scenama:

- Nisu svi plakali na svakom koraku. Akcenat jeste na emociji, to je u redu, ali on je jednostavno imao dušu. I kad je bio srećan, videla se neka seta u njegovim očima. Patnja oplemenjuje čoveka, to ga je držalo i takav je život živeo. Ne znam što se njegova ćerka ne pojavljuje u filmu, to je diskutabilno, ali verovatno postoji dobar razlog.

Foto: youtube.com/printscreen

 

 

Goca: Ja pretpostavljam da je

Toma bio zaljubljen u Silvanu

 

Gordana Zdravković izjavila je da pretpostavlja da je njen suprug bio zaljubljen u Silvanu, ali da to nikada nikome nije rekao.


- Među njima je postojalo veliko prijateljstvo, ali ona je za njega bila nedostižna. Verujem da nikada nije imao hrabrosti ni da joj kaže da je voli. Kada je poginula, bio je očajan. Sećam se da nam je Lepa Lukić to javila. Nikada ga takvog nisam videla, toliko tužnog - rekla je udovica muzičke legende u jutarnjem programu na K1 televiziji.

 

 

Foto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ

 

 

Bjelu nije zanimala

Tomina biografija!

 

Gordana Zdravković otkrila je da se reditelj filma nije mnogo vodio detaljima iz života njenog supruga, već da je želeo da u filmu dočara tugu koju je on u sebi nosio.

- Bjelu nije interesovala Tomina biografija, to mi je bilo jasno kada smo razgovarali, već je on hteo emociju, da sazna šta je to u Tomi što se zove tuga - priznala je Gordana Zdravković u "Uranku".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Marko

28.09.2021 14:51

Ova budala Bjelogrlić je napravio sprdačinu od filma verovatno samo zato da bi pokasirao. Potpuno se slažem sa izjavom ove gospođe.

Драган

28.09.2021 17:56

Dakle, opet komercijalni film. Razočarenje.