BRAT TOME ZDRAVKOVIĆA U KRITIČNOM STANJU: Posetili smo dom Ivana Zdravkovića, potpuno je NEPOKRETAN, sin i komšije u očaju! (VIDEO)

Autor: Dušan LUKIĆ, Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

27.09.2021

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa portala Republika.rs posetila je porodičan dom Ivana Zdravkovića, brate čuvene muzičke legende i boema Tome Zdravkovića.

Republika

Foto: Instagram.com/Printscreen, Facebook.com/Printscreen, Republika.rs

Posetili smo dom brata Tome Zdravkovića, sin otkrio da je u kritičnom stanju

 

Javnosti su nadaleko poznata dva brata Toma i Novica Zdravković, koji su svojim načinom života napravili čudo, o kom je i snimljen film pod nazivom ,,Toma".

No malo ko zna za njihovog treće brata, koji već uveliko snažno gazi devetu deceniju života, a živi u Pančevu. Ivan Zdravković bio je nekadašnji službenik jugoslovenske carine, koji je već odavno otišao u penziju, a mi smo odlučili da ga posetimo. 

Ekipa portala Republika.rs uputila se ka Pančevu, a nakon što smo pokušali da dođemo do Ivana, susreli smo se sa njegovim sinom Mikijem, koji nije želeo da mu se otac snima. Ivan je imao tešku operaciju, bio je do nedavno u bolnici, a kola hitne pomoći stalno su u pripravnosti, kako su nam objasnili. 

Republika

Foto: Republika.rs

Sin Ivana Zdravkovića otkrio kako mu se otac oseća

 

Sin Ivana Zdravkovića nije želeo da priča za medije, ali nam je otkrio kako se njegov otac sada oseća, nakon što je izašao iz bolnice, gde je imao ozbiljnu operaciju. 

- Nemate razumevanja, ja razumem vaš posao, imamo čoveka sa slomljenim kukom od 90. godina, molim vas razumite, nije trenutak zaista. Čovek ima 90 godina, slomio je kuk, šta mislite kako se oseća - poručio je sin Ivana Zdravkovića. 

Potom se na naš poziv odazvala i Desana Višić, inače, Ivanova bliska prijateljica, koja živi sa njim u porodičnom stanu u Pančevu. Desanka nam je prokomentarisala i dala izjavu u kakvoj je stanju njen prijatelj Ivan, o kom ona svakodnevno brine i vodi računa.

Republika

Foto: Republika.rs

Porodični dom brata Tome Zdravkovića

 

- Ivan je nepokretan, operisan je kuk, stanje mu je kritično. Sin Miki je non-stop tu, presvlači oca, brine o njemu! Miki je po ceo dan tu, pomaže nam oko svega u stanu - objasnila je Desanka. 

Saznali smo i da komšija u zgradi strahuju za Ivana, jer ga svi gotive, brinu se i posećuju njihov dom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
OOUR

28.09.2021 13:14

I, kažete, " ... svi ga GOTIVE"?