NAKON SMRTI NENADA NENADOVIĆA SERIJA "IGRA SUDBINE" SE MENJA: Evo šta će se desiti sa ulogom BRUNERA! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.09.2021

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Nenad Nenadović publici je postao i te kako simpatičan zbog tumačenja uloge Brunera, a sada je scenarista serije otkrio šta će se desiti u nastavku sa ovim likom.

Republika

Foto: Youtube/Novo jutro

Preminuo Nenad Nenadović

 

Glumac Nenad Nenadović danas je sahranjen, a bitku sa životom izgubio je u 57. godini zbog posledica koronevirusa. 

Nenad je sahranjen u Aleji zaslužnih građana, a prijatelji, kolege i porodica su se u suzama oprostili od popularnog glumca. Njega smo imali prilike da upoznamo u seriji ,,Igra sudbine" u kojoj je tumačio lik Brunera, a bio je jedan od omiljenih kako ekipi sa kojom je snimao, tako i obožavateljima sapunice. 

Republika

Foto: Republika.rs, Youtube/Novo jutro

Sahranjen Nenad Nenadović

 

Mnogi su se pitali šta će biti sa njegovom ulogom Brunera, koju je tumačio, a scenarista serije Žarko Jokanović otkrio je sve detalje. 

- Nenad, nažalost, nije završio snimanja. Ostalo je još scena u kojima je trebalo da se pojavi i koje je tek trebalo da snimimo. Međutim, scenario će sada biti prepravljen, pošto se Brunerova priča mora prilagoditi situaciji – poručio je scenarista serije Žarko Jokanović, ne krijući tugu i bol zbog odlaska kolege i prijatelja, prenosi Srbija Danas. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žarko Jokanović (@zarjok)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading