OPTUŽILA DA JOJ JE UKRAO KOLA, PA SAD ŠOKIRALA: Željko Šašić je NEPISMEN ČOVEK, moj tata će se sa njim POZABAVITI!

Autor: Dušan LUKIĆ

Zabava

26.09.2021

21:30

Manekenka Katarina Lazić optužila pevača Željka Šašića da je nepismen čovek.

Instagram printscreen

 

 

Nakon što su se pojavile informacije u domaćim medijima da se sumnja da je pevač Željko Šašić, navodno, ukrao auto mercedes svoje bivše partnerke Katarine Lazić, koji joj je, prema pisanju medija, sam kupio, Šašić se pravda da to nije istina, dok Katarina žali što je s takvim čovekom provela godine.

Kako se dalje navodi, bivšoj partnerki pevača Željka Šašića ukraden je automobil ispred zgrade u kojoj trenutno živi na Novom Beogradu. Auto je, navodno, misteriozno nestao. Izvor blizak manekenki i kaže kako se sumnja na krađu po ličnoj osnovi. Vidno izrevoltiran situacijom, Željko se oglasio za medije i poručio da će tužiti bivšu partnerku.

- Ne znam šta bih rekao, koliko pridajem značaju svemu ovome. Ova priča će dobiti epilog na sudu. Ne znam šta je ona rekla, advokati rade svoj posao. Niko od nadležnih organa nije kontaktirao sa mnom u vezi s ovim slučajem. To je velika šuplja priča.

instagram.com/_coco_k_

Katarina Lazić izjavila da je Željko Šašić nepismen

Kako su preneli pojedini mediji, navodno je i sama Katarina iznela sumnje na Šašićev račun, a on je imao šta da joj odgovori:

- Šta da kažem na sve to, moj odgovor je: "Tužno je to i žalosno". Ne bih da širim priču jer to može da ide unedogled, nisam ja klinac više.

Nakon toga oglasila se na društvenim mrežama i Katarina, koja je, osim što je isprozivala Šašića, potkačila i njegovu bivšu suprugu Sonju Vuksanović.

- Tužno i žalosno su jedine dve pametne reči koje je dotični izgovorio, s obzirom na to da je, pored mene, i pravnu terminologiju pokušao da nauči jer sam ga ja tapšala po ramenu dok mu je bivša supruga slala izvršitelje na vrata. Taj čovek je pravno nepismen, drugo, sve ove informacije su proverljive u SUP. Želim samo da se sazna istina o mojim kolima - navela je Katarina.

Inače, u javnosti se pojavio i audio-snimak manekenke, gde je ona izjavila da ima informacije da joj je Željko ukrao auto.

- Ja samo želim da saznam istinu i prosto da li je moguće da nisam poznavala čoveka kojem sam posvetila tolike godine i to mi je najbitnije - glasi deo audio-snimka.

ST/V. LUKIĆ

 

 

Hteo da mu manekenka rodi dete, a sada će da se sude

 

Pevac Željko Šašić je sa 17 godina mladom Katarinom Lazić bio u vezi dugo godina. Željko je za medije govorio da je njihova veza bila jaka, te su čak planirali i decu.

- Nisam se još oženio, nego, što kažu, priženio sam se. Planiram još dece, što bi se reklo, radimo na tome - rekao je Željko u jednoj emisiji 2017, kada su ga pitali za devojku.

 

Komentari (0)

Loading