MARINA TUCAKOVIĆ JE UMRLA OD TUGE ZA SINOM KADA GA JE NAŠLA MRTVOG! Haris Džinović otkrio sve o BOLU pokojne prijateljice

Autor:

Zabava

22.09.2021

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marina Tucaković je umrla od tuge za sinom Milošem, rekao je njen dugogodišnji prijatelj i saradnik Haris Džinović.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ, Youtube

Haris Džinović i Marina Tucaković

 

Legendarni pevač i autorka najvećih hitova poznavali su se više od 35 godina. Za njega je napisala neke od najlepših pesama: "Rano je za tugu" ,"Poznaćeš me", "Traži, traži", "Odlazi, nestani“...

- Marina je bila majka, a majke umiru od tuge za decom. Ne postoji jača ljubav od te. Samo Marina zna kako joj je bilo kada je videla sina koji ne diše, a imao je samo 24 godine. Ona je žena koja je prerano ostala bez deteta i ta bol ju je postepeno uništavala. Miloševa smrt obeležila je njen život, ali je tu bol nosila dostojanstveno. Uvek je bila vedra i nasmejana, veliki zajebant. Ma koliko patila, to nije pokazivala. Bila je žena puna duha. Mi smo bili i kućni prijatelji, pa smo često kuvali zajedno. Moram da priznam da je bila bolja kuvarica od mene - kaže sa tugom u glasu Haris.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Haris Džinović o Marini Tucaković

Džinović je ponosan što je imao čast da sarađuje sa ženom koja je napisala više od 6.000 pesama i koja je sarađivala sa svim velikim zvezdama.

- Ona je bila genije u poslu! Nije bilo bolje od nje, niti će biti. Umela je da napiše tekst za svaku vrstu muzike. Bila je čudo! Marina je mogla da bude broj jedan u Evropi i svetu, samo da je taj svet upoznao njen talenat. Na teritoriji bivše Jugoslavije je bez konkurencije bila broj jedan - rekao je Haris za Informer.

Haris i Marina započeli su saradnju još davne 1986. godine. Ubrzo su postali i prijatelji.

- "Ostariću, neću znati" je prva pesma koju mi je napisala. Tada smo počeli prijateljstvo i družili smo se sve do poslednjeg momenta, dok nije sirota umrla. Mnogo godina posle tog prvog susreta sarađivali su i na projektu "Pinkove zvezde", gde su bili u žiriju

Republika

Foto: Youtube/ K1 Televizija

Preminula Marina Tucaković

- Bila mi je čast da sa njom žiriram u tom muzičkom takmičenju. Nikada se ni na šta nije žalila, već je pričala šta je novo od odeće i obuće kupila. Volela je da troši pare na šoping, uživala je u tome. Prerano je otišla, mogla je još dobrih 20 godina da proživi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading