MILAN MILOŠEVIĆ PROGOVORIO O SVAĐI SA KIJOM KOCKAR, PA OTVORIO DUŠU O ZADRUZI: Sve je bilo na silu! (VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

24.09.2021

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Milan Milošević ispričao nam je šok detalje o rijalitiju ,,Zadruga", a onda nam je otkrio i zbog čega se posvađao sa pobednicom ,,Zadruge 1" Kijom Kockar.

Republika

Foto: ST/A. NALBANTJAN, E-Stock

Milan Milošević progovorio o svađi sa Kijom Kockar

 

Nakon nekog vremena saznali smo da voditelj rijalitija ,,Zadruga" Milan Milošević više nije u idealnim odnosima sa Kijom Kockar, kojoj je tokom njenog boravka u rijalitiju izuzetno značio i pomogao u lošim trenucima koji su joj se odigrali pred milionskim auditorijumom. 

Naime, kako je tada ispričao izvor za naš portal, Kija je potpuno zaboravila šta je Milan uradio za nju, a dodatno ga je napala zbog rijalitija ,,Zadruga 4" i jedne situacije sa njenom majkom Nadicom Kamel Zeljković, zbog čega se Kockareva naljutila na njega.

 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milan Milošević zbog Zadruge u svađi sa Kijom Kockar

 

Šarmantni voditelj pristao je da pred našim kamerama ogoli dušu i prizna sve ono što vas je zanimalo, a svakako da smo iskoristili priliku da popričamo sa njim i o svađi sa Kijom Kockar

- Sve što se izdršavalo između nas dvoje, nije ni bilo prijateljstvo, mi smo bili prijatelji u rijalitiju, ja sam stao iza nje, zbog njene priče, ali kasnije su nam se putevi razišli, ali sve mislim da je bilo na silu, da to nije bilo iskreno. Svako je krenuo svojim putem, došlo je do nekih nesuglasica tokom učešća njene majke, ona je meni zamerila neke stvari, ali ja nisam hteo da se raspravljam. Nekad komentarišemo dešavanja na estradi, čujemo se, čestitamo posebne dane, ali nije to kao pre - ispričao nam je Milošević. 

 

 

To nije sve, pored svađe sa Kockarevom, Milan nam je ogolio svoj život na tacni i priznao sve detalje koje javnost nije ni znala. 

- Sve kazne se pišu, ako kažem ,,Bićete kažnjeni", to se ne piše, ali ako kažem da su kažnjeni nedeljnim honorarom, to jeste. Sada je razlika u broju učesnika, nekoliko puta sam pričao, najviše me je pogodila priča Milice Kemez, a kada je opet ušla u rijaliti i kada je ponovo pričala, jako je teško to za slušati, ona priča na takav način da ne možeš da ostaneš ravnodušan. Ja ne mogu da sakrijem suzu, pustim u emisiji suzu - ispričao je Milan, a potom otkrio kakav je on privatno:

- Druželjubiv, hiperaktivan, volim život, kod kuće pravim žurke, afere do osam ujutru, a posle dolazi spremačica. Kažu da živim luksuzan život, meni je luksuz, sve što sam poslednjih godina stekao sam, je sve ono više što mi je dato od roditelja. Meni je Zadruga promenila život, kompletno. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nada

25.09.2021 06:44

On samo glumi da je šaramantan.

Odgovori 18 1