NEKADA JE BIO ULTRA POPULARAN, PA JE NESTAO IZ MEDIJA: Nemanja Stevanović napravio kobnu grešku koja ga je KOŠTALA KARIJERE!

Autor:

Zabava

24.09.2021

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Steanović je priznao koja koba greška u je uticala na to da mu ugrozi karijeru!

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Nemanja Stevanović smatra da ga je jedna greška koštala karijere!

 

Nemanja Stevanović bio je jedan od favorita „Zvezda Granda” davne 2009. godine. Osim uspeha i popularnosti koji je ostvario učešćem u popularnom muzičkom takmičenju, pevač je zajedno sa koleginicom Silvijom Nedeljković, okušao i kao voditelj popularnog talent šoua.

Međutim, danas priznaje da ga prihvatanje poziva da vodi emisiju stvorilo konfuziju kod publike i koštalo popularnosti koju je stakao prvenstveno kao takmičar.

 - Ja sam kriv što sam prihvatio ulogu voditelja, jer sam tada dobijao komentare 'šta je on - voditelj ili pevač?! Možda je to bio nepromišljen potez sa moje strane, ali ok je ispalo. Bilo je to davno i tad mi je delovalo kao izazov gde sam lepo snašao i mislim da sam odradio kako treba - priznao je Nemanja i dodao da je tokom bogate i dugogodišnje karijere, kao i svaki pevač, pravio greške, a jedna od njih je možda bila i ulazak u "Farmu".

- Bilo ih je, ali u smislu odabira pesama nije, više što sam vodio emisiju, pa i taj ulazak u rijaliti. S druge strane, kada pogledamo sada rijatije i nije neka greška. Možda je moja greška što nisam bio prodorniji i ambiciozniji u karijeri, ali nisam taj lik koji je i žedan i gladan, pa ne moram to da radim - rekao je Nemanja u jednoj emisiji, piše Alo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nada

24.09.2021 14:18

Najveća greška ulazak na farmu sa devojkom svadjalicom. Posle farme počeo je da muca.