NADICA SEČIVANOVIĆ SA KNEDLOM U GRLU O TETKI: Biljana je moja krv, ali nismo GODINAMA u kontaktu!

Autor:

Zabava

23.09.2021

21:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada pevačica Nadica Sečivanović sinoć je promovisala svoju prvu pesmu ''Folira'', a njena tetka Biljana Sečivanović se nije pojavila da je podrži u velikom koraku u karijeri.

Republika

Foto: secivanovicnadica/instagram.com/printscreen

Nadica Sečivanović o odnosu sa tetkom Biljanom Sečivanović

Pevačica Nadica Sečivanović postala je poznata učešćem u muzičkom takmičenju ''Zvezde Granda'' u kom je stigla do petog kruga, ali je dalje nastavila da radi na sebi i svojoj karijeri, a rezultati se uveliko vide i to u njenoj prvoj pesmi.

 

 

– Godinama unazad radim na tome da prevaziđem tremu, zato sam i napravila taj prvi korak i odlučila da snimim svoju prvu pesmu. Moram da priznam da mi je bilo veoma teško, ali kada sam videla sve moje saradnike, kolege i prijatelje na promociji laknulo mi je i puno mi je srce – rekla je Nadica.

Njena prva pesma ''Folira'' ugledala je svetlost dana nakon sedam godina aktivnog pevanja, a sinoć je tim povodom organizovana i promocija pesme.

Mnogi njeni prijatelji su se našli na ovom važnom događaju za Nadicu, ali jedna osoba nije bila tu. Biljana Sečivanović je tetka mlade pevačice, a nije došla da je podrži u prvom velikom koraku njene karijere.

 

 

– Neće doći Biljana, jer nas dve nismo u u kontaktu već nekoliko godina. Svašta se tu izdešavalo, ja nisam bila kod nje na svadbi, tako da bi bilo glupo od mene da sam poslala pozivnicu i očekivala da bude sa mnom. Dan kad se udavala mi je bilo mnogo teško. Baš mi je teško da pričam o tome i naravno da bi mi bilo drago da je ona sada ovde. To je moja rođena tetka, moja krv. Tetka i ja se nikada nismo posvađale i ja sam imala puno poštovanje prema njoj, iako se ne čujemo sada. Ja sa ocem nemam kontakta, meni su razvedeni roditelji i tetka je uvek bila uz nas, baš. Uz mene i moju sestru, ali sada vodimo različite živote – rekla je Nadica za Toxictv.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading