HARIS DŽINOVIĆ NEZADOVOLJAN ĆERKINIM PONAŠANJEM: Neću da je gledam kako se guzi i pući!

Autor:

Zabava

24.09.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati pevač Haris Džinović tvrdi da ne prati ćerku Đinu na društvenim mrežama jer mu ono što ona postavlja vređa inteligenciju.

Republika

Foto: Promo

Haris Džinović ne želi da gleda ćerkine društvene mreže

Poznati folker Haris Džinović kaže da ćerku Đinu, koja je veoma popularna na društvenim mrežama, ne prati jer ne voli kada se, poput svojih vršnjaka, zarad publiciteta pući i pokazuje zadnjicu dok se fotografiše. Pevač tvrdi da mu takve stvari vređaju inteligenciju, te da u vreme kad je on bio tinejdžer to nije postojalo.

 

 

- Moja ćerka radi sve što i njena generacija, između ostalog, i ono ružno poziranje za potrebe društvenih mreža. Ne pratim je na Instagramu i Fejsbuku, ne želim da gledam kako se guzi i pući. Meni to vređa inteligenciju. Iz istog razloga izbegavam da gledam rijaliti-programe jer se devojke i tamo slično ponašaju. Razumem da su ovo neke nove generacije, ali isto je valjda bilo i s mojom. I mi smo nekom bili novi, ali smo nekako normalno živeli, imali smo jasne kolotečine, ali ne ovakve kao danas - priča Haris i nastavlja:

 

 

- Danas deca uzmu odmalena mobilni u ruke i on ih vaspitava. Ćerka sedi u sobi i ne izađe po ceo dan da vidi šta mi radimo. Shvatam da stariji ljudi i roditelji nisu interesantni, to je bilo i kod nas, ali ovo je preterivanje. Jedva smo čekali da vidimo matorcima leđa, ali smo normalno komunicirali. Ne možeš 24 sata biti na telefonu, oči će ti ispasti i onda ta slikanja i postavljanje na Instagram. Strašno je što je to mladima glavna zanimacija.

 

 

Džinović tvrdi da današnje generacije lagodno žive jer su im roditelji većinu stvari obezbedili, pa ne moraju sami da se muče da bi stvarali imovinu.

- Deca danas imaju sve na dlanu. Roditelji se pobrinu da im ostave stanove, nađu posao, kupe sve što treba i zato nemaju želju da bilo šta rade. Da deca danas nemaju osnovne stvari za život, radili bi po ceo dan, ustajali u pet ujutro i bili na poslu do uveče - zaključio je pevač.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading