MARINA TUCAKOVIĆ I DŽEJ SE NISU VIDELI GODINAMA: Isplivali detalji odnosa o kom svi pričaju!

Autor:

Zabava

21.09.2021

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrijana Tomanić, Džejeva prijateljica koja je sa pevačem provela poslednje godine života, otkriva detalje odnosa Marine Tucaković i pevača.

Republika

Foto: ST/youtube/prinstcreen

Marina Tucaković i Džej se nisu videli godinama

Tekstopisac Marina Tucaković preminula je u nedelju 19. septembra, u 67. godini nakon duge i teške bolesti. Njena smrt je mnoge pogodila, te sada svi govore o njoj i njenom životu, kao i o tome kome je sve pomogla na estradnoj javnoj sceni.

Republika

Foto: PrntScr/K1

Marina Tucaković preminula je u 67. godini

Jedan od njenih najvećih i najboljih ''projekata'' jeste Džej Ramadanovski, kog je ona otkrila i pisanjem brojnih vanvremenskih hitova. A koji je podsetimo preminuo u nedelju, 6. decembra 2020. godine, a mnogi su njegovu pesmu “Nedelja” povezivali sa danom njegove smrti. 

Džejeva prijateljica i menadžer, Andrijana Tomanić se oglasila i otkrila kako je izgledalo prijateljstvo Marine i Džeja, prenosi 24sedam.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Džeja je otkrila Marina Tucaković

– Bili su baš kao prava familija, porodica. Verujem da bi Džeju bilo izuzetno teško da je sada živ i da čuje da Marine više nema – kaže Andrijana i otkriva zanimljivosti jednog od Džejevih najvećih hitova ''Nedelja'' koje je upravo Marina napisala.

– Zanimljivosti ima dosta, njih dvoje su sarađivali celog života. Eto, napravila mu je i tu “Nedelju” koja je i danas veliki hit. Sećam se, Džej mi je pričao da je bio kod Marine i Fute u studiju, ona je kuvala ručak, a njima je falio refren. I ona ga je napisala za pet minuta. Džeju je karijera počela od njih, od Marine i Fute – priča Andrijana i otkriva kako je sve počelo:

Republika

Foto: printscreen/radasam

Džejevu pesmu ''Nedelja'' napisala je Marina Tucaković

– Pričao mi je Džej i kako su se upoznali. On je išao da proda neku bundu sa prijateljem iz kraja, da zarade pare. I taj prijatelj ga je poveo kod Marine, pa je kod njih kući rekao “Da vidite kako moj drug peva”. Džej je počeo da peva, Futa je uzeo gitaru… Oni su se posvađali! Futa je vikao “On je moj”, Marina “Ne, on je moj”, otimali su se oko njega (smeh). I onda su napravili prvu pesmu “Zar ja da ti brišem suze”, pa je Džej išao sa Marinom na festival, mislim da je “Mesam” bio u pitanju. I Džej osvoji treću nagradu publike, kao debitant, pojavio se prvi put. Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Marina Tucaković i Futa ''posvađali'' su se oko Džeja

Andrijana je otkrila i da su Džej i Marina u jednom trenutku prestali da se viđaju, nakon njegove operacije srca, ali da su bez obzira na to bili u stalnom kontaktu.

Prestali su da se viđaju, nije išao kod nje kući jer je operisao srce 2017. godine. Marina me je tada non-stop zvala, ja sam bila u Beču, brinula je za njega i stalno pitala kako je. I malo posle Džejeve operacije ona je saznala da ima karcinom. Čuo se on svaki dan sa Futom, sa Laćom, bio je zabrinut. Njemu (Džeju) je mnogo teško palo i kad je Miloš, Marinin i Futin sin, umro. To je bio haos, strašno – seća se ona i dodaje da se nakon Marinine smrti čula sa njenim suprugom, Futom.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Džej i Marina se nisu videli godinama od njegove operacije srca

– Čula sam se sa Futom, porukama, nisam htela da mu smetam, ali je odgovarao odmah. Ja sam mislila da će se izvući, koliko se borila žena. Tužna sam, iz dana u dan neko umire, masa ljudi, eto i Laneta Gutovića smo poznavali, baš je neko grozno vreme došlo – zaključila je Andrijana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading