ISPLIVALA SLIKA POKOJNOG SINA MARINE TUCAKOVIĆ: Evo kako je Miloš izgledao, ona ga je pronašla MRTVOG u stanu! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.09.2021

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tekstopisac Marina Tucaković okončala je svoj život u 67. godini života, a sada je na Tviteru pojavila fotografija njenog sina Miloša iz mlađih dana.

Republika

Foto: Youtube/ RTV Pink Official

Preminula Marina Tucaković

Kantautorka Marina Tucaković juče je okončala svoj život nakon duge i teške bolesti, nakon čega su se njeni prijatelji oprostili sa bolom u srcu. Marina se borila dugi niz godina sa karcinom, a onda je pre nekoliko dana hitno hospitalizovana, nakon čega je otkriveno da je zaražena koronavirusom. 

Njen suprug Futa je takođe potom otkrio da je zaražen, pa se trenutno nalazi u izolaciji. Poznato je da će se sahrana obaviti nakon što se bude izlečio, a njen sin Milan Radulović Laća i dalje je u neverici zbog smrti majke. Laća se prethodnih dana svakim danom molio za zdravlje svoje majke, ali na kraju Marina nije uspela da pobedi najbitniju borbu u životu. 

Međutim, ono što malo ko zna jeste kako je izgledao sin Marine Tucaković, koji je preminuo pre nekoliko godina. Marina je svom sinu posvetila pesmu ,,Mišo moj", koju je otpevala njena prijateljica Ana Nikolić. 

Republika

Foto: Youtube/ K1 Televizija

Marina Tucaković progovorila o smrti sina Miloša

 

Beživotno telo Marininog sina je zapravo i ona našla u stanu, a tek posle nekoliko godina prvi put je bila spremna da govori pred kamerama o najbolnijoj temi. 

- Ušla sam u njegovu sobu i zatekla sam to što sam zatekla. Tada je Miloš imao 24 godine. Prvog decembra je to bilo. Uvek sam imala strah da će nešto da mu se dogodi. Ode vam dete na eksurziju pa se bojite kako će da stigne. Uvek imate strah za osobe koje volite - rekla je svojevremeno Marina.

Na Tviteru se pojavila fotografija Marine kada je bila mlada, a pored nje su oba njena sina Miloš i Milan, dok na kraju fotografije možemo videti i supruga Aleksandra. 

 

 

- Miloš se jednostavno nije probudio. U podne je bio zdrav i prav, sve je bilo normalno. Ustao je da popije vode, i rekao mi da ga probudim posle četiri kako bi stigao da ode kod frizera i spremi se uveče za diskoteku. Međutim, kada sam ušla u sobu da ga probudim, zatekla sam ga nepomičnog. Prsti su mu već bili modri. Ne znam šta se dogodilo... Ne znam da li ima nešto gore nego kada zateknete svoje dete kako nepomično leži u krevetu - ispričala je tekstopisac

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading