SAŠA POPOVIĆ ZANEMEO OD BOLA NAKON VESTI O SMRTI MARINE TUCAKOVIĆ: Vidno potresen jedva je izustio par reči, VIDALA NAM JE RANE I SPAŠAVALA DUŠE!

Autor:

Zabava

20.09.2021

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Popović vidno potrešen, ne može da se pomiri sa gubitkom voljene prijateljice Marine Tucaković

Republika

Foto: JUTRO/printscreen

Saša Popović zanemeo od bola nakon vesti o smrti Marine Tucaković

 

Marina Tucaković preminula je juče u 67. godini nakon duge i teške borbe s kancerom, koju je otežao i virus korona. Marina je preminula u KBC "Dragiša Mišović", a nakon ove tragične vesti, svi oni koji su je poznavali oglašavali su se s tugom i bolom.

Jedan od onih koji se retko oglašava ovim povodom jeste i Saša Popović koji je ovoga puta morao nešto da kaže, iako mu je to veoma teško palo:

- U ovakvim situacija obično nađem reči... Danas ne mogu. Veoma sam potresen i tužan, potrebno mi je vreme da prihvatim ovu tužnu stvarnost. O Marini bih mogao da govorim danima, ali nikako u prošlom vremenu. Ogroman ogroman gubitak, otišlo nam je blago, otišla je žena koja je za svakog od nas, i znane i neznane, imala reči utehe. Saučešće Marininoj porodici, njenim prijateljima i svima kojima je makar jednom zadrhtalo srce na sve tekstove kojima je spašavala naše duše i vidala rane. Mnogo mi je žao. Zbogom, Maki moja - izjavio je Saša Popović za Alo!

Osim Saše, poslednji pozdrav Marini uputila je i Suzana Jovanović, a na njenoj promociji Tucakovićeva je došla u kolicima kako bi je ispoštovala.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading