ISPLIVALI POTRESNI STIHOVI POSVEĆENI MARINI TUCAKOVIĆ: Pevač se oprostio od kantautorke pesmom! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.09.2021

20:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Indira Radić i Knez oprostili su se od Marine Tucaković nakon što su saznali da je izgubila najbitniju borbu za život.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Marina Tucaković preminula

 

Pevačica Indira Radić oprostila se od Marine Tucaković, nakon što je čula vest da je kantautorka izgubila borbu za život nakon duge i teške bolesti. 

- Znam da si sada odmorila svoju dušu i da si se preselila na čistije i uzvišenije mesto. Ostaje mi samo da se nadam da ćemo se opet sresti tamo gde živi ljubav. Srećni smo mi što smo te poznavali i što je tvoja ruka napisala istorijske pesme, koje će ostati zauvek da žive. Počivaj u miru anđele moj, volite tvoja Indira zauvek - napisala je Indira Radić. 

 

 

Pevač Knez ostao je zatečen nakon što je saznao da je Marina preminula, shodno tome da su dugi niz godina sarađivali. On se na društvenoj mreži Fejsbuk oprostio od Marine potresnim rečima i stihovima. 

- Još te ne dam maglama sa planina…. Još te ne dam vodama iz dubina…. A ti kažeš pusti me, živ mi bio, zaboravu predaj me, sad adio…. - napisao je Knez. 

 


IN MEMORIAM Marina Tucaković

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading