LEPA BRENA OKOVANA TUGOM ZBOG MARININE SMRTI: Pevačica se prisetila jednog detalja i poručila: Nikad se neće roditi takva žena! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.09.2021

20:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marta Savić i Lepa Brena su se oprostile od Marine Tucaković nakon što su saznale da je skončala njen život nakon duge i teške bolesti.

Republika

Foto: Printscreen

Marta Savić se oprostila od Marine Tucaković

 

Nakon vesti da je kantautorka Marina Tucaković izgubila borbu za život, njene kolege, prijatelji i porodica su se oprostili od nje. To je uradila i pevačica Marta Savić, koja je podelila fotografiju Tucakovićke na svom Instagram storiju i potresnim rečima se oprostila od nje. 

- Počivaj u miru sa anđelima, jedna jedina naša Marina. Žena, majka, legenda, kraljica. Hoću da se po tebi zove jedna ulica. Da svako ti pominje ime i prezime velikog umetnika. Što je još važnije, velikog čoveka. Nisi ti pisala samo pesme, pisala si istoriju muzike. Svaim si davala nesebično deo svoje duše velike. Široke ruke delila si sreću, znanim i neznanim. Ovaj jedan život bio je malo za tako veliku ženu kao ti. Otišla si i ponela našu ljubav sa sobom. Voleli smo te, volimo te i volećemo, jer ti s večna - napisala je Marta. 

Republika

Foto: instagram.com

Marta Savić se oprostila od Marine Tucaković

Nakon Marte Savić od Marine se oprostila i Lepa Brena, koja je potresnim rečima dirnula srca svih njenih pratioca. 

- Šta god da kažem za Marinu uvek je malo. Otišal ježena pesnik svih nas, naš prijatelj i drug, koja je znala kao skener naše duše šta mislimo i osećamo. Nikad se neće više roditi takva žena koju smo svi voleli i poštovali. Ostaće njeni tekstovi kao pečat svih nas, jednog vremena u kome smo imali najvećeg pesnika i druga, prijatelja. Neka joj je laka zemlja i neka nas sad gleda sa nekog bolje mesta. Volimo te Marina i volećemo te uvek i poštovati, jer si nam svojim delima ulepšala živote, gde smo tvoje reči pretočili u emociju koju su svi osetili. Počivaj u miru - napisala je Brena. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading