DRAGANA MIRKOVIĆ SE OPROSTILA OD MARINE TUCAKOVIĆ, OVE REČI SLAMAJU SRCA: Putuj sa anđelima, draga! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.09.2021

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Dragana Mirković dugogodišnja prijateljica i saradnica Marine Tucaković se oprostila potresnim rečima od svoje prijateljice.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ, D. Kadić

Dragana Mirković se oprostila do Marine Tucaković

 

Nakon smrti tekstopisca Marine Tucaković estradne ličnosti grcaju u suzama, a ona je izgubila život nakon duge i teške bolesti sa kojom se borila. 

Nenja dugogodišnja prijateljica i saradnica Dragana Mirković podelila je Marininu fotografiju na Instagramu, pa se potresnim i emotivnim rečima oprostila od nje. 

- Umetnik, revolucionar, vizionar, ali pre svega-čovek. Draga moja Marina, hvala ti za sve divne tekstove, za najlepše trenutke koje smo zajedno provele, nezaboravne savete koje si mi dala, hvala ti što si ovaj svet učinila boljim mestom svojom lepotom duše i svojim talentom. Moje misli sada idu ka tvojoj porodici, a posebno tvom sinu Laci, jer samo mi koji smo imali sreću da nas u ovom životu dodirneš svojom veličinom, možemo makar da naslutimo koliko su izgubili tvoji najbliži. Koliko god da sam vremena provela sa tobom, uvek će mi biti malo, a sa tobom odlazi čitava epoha naše muzike. Putuj sa anđelima, draga moja Marina, i nađi mir koji zaslužuješ. Voli te uvek tvoja Gaga - napisala je Dragana Mirković.

 

IN MEMORIAM Marina Tucaković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading