NEPOŽELJAN GDE GOD SE POJAVI: Sergeju Trifunoviću UNUŠTILI automobil u Mostaru!

Autor: Republika

Zabava

18.09.2021

16:48

Glumcu Sergeju Trifunoviću demolirali auto u Mostaru.

e-stock/A. BAČLIJA

Sergeju demolirali auto u Mosaru

 

Glumcu Sergeju Trifunoviću, Mostarcu s beogradskom adresom, koji se već nekoliko dana nalazi na odmoru u rodnom gradu nepoznate osobe su, najverovatnije, tokom prethodne noći demolirale automobil koji se nalazio na parkingu u ulici Biskupa Buconjića u naselju Vatikan.

- Došao sam u svoj Mostar i evo neko je to vandalizovao, isekao mi gumu, razbio šajbu i pocepao krov nožem. Ovo su verovatno navijači Zrinjskog ili ko zna šta je u pitanju. Mislim da ekipa prekoputa u kafiću zna, ali to ti je Mostar u 21.veku. Jedino što mogu da pretpostavim, jer, auto je bio parkriran više puta i ranije na ovom parkingu i beogradske tablice nikoga nisu iritirale, da je ovo verovatno na relaciji Velež-Zrinjski, neki uspaljeni mladi mozak - rekao je Trifunović.

Tanjug/A. VUKELIĆ

Sergeju demolirali auto u Mostaru

Upitan šta dalje odgovorio je: „Ništa, menjati gumu, tražiti šajbu“.

Trifunović, inače od srede boravi kod porodice Đuliman, čija kuća se nalazi u blizini parkinga. Uništeni automobil SAAB danas je oko 13 sati prva uočila Alma Morić Đuliman.

- Mislim da niko od srijede i nije uočio da je to njegov automobil, tek jučer poslepodne dok smo šetali i sigurna sam da je neko nešto vidio, ali niko neće ništa da kaže. Nije uredu ovako ponašati se prema bilo kojem građaninu ovog grada, a ne prema nekome ko nam dođe u goste. Mislim da je ovo atak na njegovu ličnost i da nema veze s beogradskim tablama - rekla je ona.

Uviđaj su na licu mesta obavili pripadnici Policijske uprave Mostar - prenosi Avaz.

Komentari (0)

Loading