TUŽNE VESTI! Oglasio se zamenik direktora KBC "Dragiša Mišović": Marina je EKSTREMNO LOŠE, ne liči na sebe, nema ni 40 kg!

Autor:

Zabava

18.09.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik direktora KBC "Dragiša Mišović" otkrio da je Marina Tucaković ekstremno loše.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Marina Tucaković nema ni 40 kg

 

Prema rečima profesora dr Peđe Savića, zamenika direktora KBC "Dragiša Mišović", Marini Tucaković se bore za život i njeno stanje se ubrzano pogoršava iz sata u sat.

Naime, iako se u javnosti pročula informacija da je Marina skinuta s respiratora i svi su se zbog toga mnogo obradovali, nažalost, istina je potpuno drugačija. Profesor Savić tvrdi da tekstopisca nisu ni skidali s respiratora, te da je ona u veoma teškom stanju.

- Negde sam pročitao da je Marina skinuta s respiratora, žena je u ekstremno teškom stanju, prvenstveno zbog svoje maligne bolesti, a KOVID je samo dodatno pogoršao situaciju. Ženu u takvom stanju bi i grip odneo, a posebno ovako nešto - započeo je razgovor profesor Savić.

Republika

Foto: Printscreen/KlikTV

Marina je ekstrmno loše

 

- Ona je i dalje respiratorno nestabilna, s metastazama na plućima i koronom... Na odeljenju intenzivne nege je, životno ugrožena. Intubirana je kada je primljena u bolnicu i priključena na respirator, s maksimalnim protokom kiseonika. Iz ove kuće sigurno niko nije dao informaciju da je Marina van životne opasnosti jer to nije istina. Žena je u ekstremno lošem stanju, to nije zbog korone, već zbog maligne bolesti. Kada sam je video... Žena ne liči na sebe, istopila se, nema 40 kilograma - rekao nam je dr Predrag Savić.

Podsetimo, Marina je hospitalizovana u utorak u bolnicu "Dr Dragiša Mišović" nakon napada gušenja, koje je imala zbog koronavirusa. Njen suprug Aleksandar Futa Radulović je takođe zaražen koronavirusom, ali je on u izolaciji u svom domu.

Foto: Instragram Printscreen

 

 

Laća: Mama je ugasila telefon, skoro da ne diše

 

Vesti o zdravstvenom stanju Marine Tucaković, od trenutka kada je smeštena u bolnicu "Dr Dragiša Mišović", menjaju se iz minuta u minut. Sin proslavljenog tekstopisca Milan Laća Radulović prolazi kroz vrlo težak period, te kaže da u ovakvim trenucima shvata da je porodica sve.

- Rekli su mi samo da je saturacija jako niska. To znači da jedva diše. Situacija se menja iz minuta u minut i jako mi je teško da dođem do informacija - rekao je Laća, pa dodao:

- Najžalije je meni što ne barata mobilnim telefonom, što znači da nije u budnom stanju i što dalje znači da ne mogu preko poruke makar da osetim majku. Znam da je na odeljenju koje nije KOVID ambulanta. Asimptomatski je KOVID, pa zbog toga to može. Leče je zbog primarne bolesti - karcinoma. Ja sam se izolovao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Prebranac

18.09.2021 14:59

Izveštaj iz specijalne,tajkunske bolnice "Dragiša Rokfeler Mišović".Eto prilike i nama smrtnicima da zavirimo unutra.