RADU MANOJLOVIĆ OPLJAČKALI NA NASTUPU: Dva nepoznata muškarca napala pevačicu! (FOTO)

Autor: Dušan LUKIĆ

Zabava

13.09.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manojlovićeva pevala u trenutku kad su nepoznati muškarci ušli u sobu za prijem, pa su ih zaposleni uočili na izlazu dok su pelješili pevačicu

Republika

Foto: printskrin/TV Prva

Rada Manojlović opljačkana i napadnuta na nastupu

 

Pevačica Rada Manojlović (36) pevala je za vikend u jednom klubu van Beograda, a dok je bila na sceni, nije ni bila svesna da su u bekstejdž upali lopovi u nameri da je opelješe. Kako Srpski telegraf saznaje, dok je obezbeđenje bilo oko pevačice da bi kontrolisalo da se neko iz mase ne popne na binu, dva nepoznata muškarca krišom su se zavukla u sobu gde su Radi bile stvari, a gorile su ih sprečile da odnesu 500 evra i sat roleks koji vredi 7.000 evra.

Gorile sprečile momke da odnesu 500 evra i roleks koji vredi 7.000 evra

- Kad je Rada stigla na nastup, smestila se u sobu za goste u klubu, popravljala je šminku i frizuru. Posle je s bendom izašla da peva, sve je bilo kako treba, a stvari su ostale u toj sobi gde se smestila. Obezbeđenje je krenulo sa njom, to je veliki klub i svi gosti se nadgledaju da ne bi došlo do nekog haosa, ali su organizatori u brzini zaboravili da zaključaju sobu sa stvarima. Dok je nastup trajao, četiri momka iz obezbeđenja potrčala su niz hodnik. Niko nije imao pojma šta se dešava i mislili smo da je racija. Rada je nastavila da peva, prvu pauzu je napravila posle sat vremena i tad su joj rekli da su dva muškarca pokušala da je opljačkaju - priča nam izvor koji se našao na licu mesta.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Rada Manojlović opljačkana i napadnuta

 

Kako smo saznali, lopovi su iz sobe poneli pevačicinu torbu i krenuli da preturaju po garderoberu, a obezbeđenje ih je zateklo na vratima kad su se uputili ka izlazu.

Obezbeđenje izbacilo momke iz kluba, pa su sačekali da dođe policija

- Pljačkaši su videli da u torbi ima keša. Verovatno nisu ni brojali novac kad su videli roleks. Prišli su i garderobi koja je bila zakačena da bi videli da li ima još novca u džepovima, pa su počeli da beže. Obezbeđenje je pozvao momak koji radi u klubu jer je video da seva blic iz prostorije koja je trebalo da bude zaključana. Gorile su dotrčale, otele im stvari i izbacile ih napolje. Posle smo videli da je došla i policija, ali se žurka nastavila, ništa se nije prekidalo. Radi su tek na pauzi rekli da su pokušali da je opljačkaju. Ona se smejala, znate već nju. Samo je rekla: "Dobro je što nisam imala više para u torbi. Da su odneli i ovo što imam, morali biste vi da me vozite kući" - priča nam izvor.

Pozvali smo Radu da bismo je pitali za komentar, ali se ona do zaključenja broja nije javljala na broj poznat redakciji.

Ljupku Stević ojadili za 10.000 evra

Pevačica Ljupka Stević više puta se našla na meti lopova, a najgore je prošla kada su u stan upali pljačkaši u trenutku kada je imala nastup u Crnoj Gori. Oni su ukrali zlatni nakit i novac u visini od 10.000 evra, a pevačica je po dolasku u Beograd sve prijavila policiji.

- Zatekla sam haos u stanu kad sam se ujutru vratila s nastupa. Odmah sam znala o čemu je reč, nestao mi je pištolj, novac i nakit. Nisam mnogo smela da priča o svemu jer je policija radila svoj posao, ali sada tvrdim da je to jedan od najstresnijih događaja u mom životu. Nije prijatno kad doživite tako nešto, nikome ne bih poželela sličnu situaciju. I danas, kad se setim toga koliko sam se uplašila, prođu me žmarci. Ovo je ludo vreme, svašta se dešava i pljačke su, nažalost, postale svakodnevica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading