SANDRA AFRIKA POSTALA MILIONERKA: Mikrofon zamenila nekretninama, kuća od 800 kvadrata, luks stan i JAHTA!

Autor:

Zabava

12.09.2021

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Sandra Arfika prošle godine je odlučila da uloži novac u nekretnine, te sa svojim menadžerom i bivšim partnerom napravila je pametnu zgradu u Šapcu koja joj je kako se navodi donela prihod od oko dva miliona eura.

Republika

Foto: instagram.com/sandraafrika

Sandra Afrika zaradila milione od nekretnina

Pevačica Sandra Afrika prošle godine se odlučila da uloži skoro pola miliona eura u nekretnine i to u izgradnju pametne zgrade u Šapcu.

Republika

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

Sandra Afrika i Mikiša zaradili milione od pametne zgrade

Naime, ona i njen menadžer, ali i bivši partner, Aleksandar Moskovljević Mikiša, izgradili su ukupno 13 stanova u samom entru Šapca, a kako se navodi oni su za sebe zadržali po jedan san u zgradi, a ostalih 11 prodali i samo od njih zaradili oko dva miliona eura.

 

 

- Sandra je prošle godine poslušala Mikišin savet pa se udružila s njim i novac uložila u nekretnine, budući da se on godinama bavi time. Malo je reći da se nije pokajala - kaže izvor Aloa, i dodaje da su svi stanovi prodati:

- Zgrada je izgrađena po najmodernijim standardima i korišćeni su materijali i sistemi koji doprinose manjoj potrošnji energije. Svi stanovi su luksuzni jer se vodilo računa o materijalima koji su se koristili za zidove, podove, stolariju i grejanje. Zgrada ima ukupno 13 stanova koji su raspoređeni na prizemlje i dva sprata, a Sandra i Mikiša su za sebe zadržali dva stana. Ostalo su prodali - a navodi se da su zaradili oko dva miliona eura.

 

 

- Cena stanova zavisila je od kvadrature i spratnosti, pa je najjeftiniji stan u Sandrinoj zgradi bio oko 100.000 evra dok je najskuplji bio duplo više. Već su počeli da traže novi plac jer im je u planu da izgrade još jednu zgradu. Najverovatnije će ponovo graditi u Šapcu, a u budućnosti možda prošire posao i na druge gradove u Srbiji. Iako su napravili odličan posao, Sandra ipak nema nameru da odustane od pevanja i da se posveti samo nekretninama .

 

 

Podsetimo, Afrika je jednom prilikom rekla da je od babe iz Nemačke dobila jahtu, a u svom posedu ima luksuzan stan od 70 kvadrata i kuću u Šapcu od 800 kvadrata.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Andreja

13.09.2021 11:09

Kad bi se lagali.