SINAN SAKIĆ VODIO JE SINA U INDIJU NA LEČENJE: Alen je krenuo očevim stopama, a sada su otkriveni detalji njegovog života!

Autor:

Zabava

11.09.2021

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda folk muzike Sinan Sakić preminuo je 2018. godine , a njegov sin Alen Sakić zbog prevelike tuge i poštovanja prema ocu, odlučio se da sačuva sećanje na njega i napravi mural na Dorćolu gde je Sinan živeo. Ali ono što je malo poznato jesu detalji iz Alenovog života, kao i zbog čega ga je otac vodio u Indiju na lečenje.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Sinan Sakić vodio sina Alena na lečenje u Indiju

Sin Sinana Sakića, Alen Sakić, javnosti je postao poznat nakon hapšenja njegovog dugogodišnjeg prijatelja i saradnika, Stefana Đurića Raste sa kojim je bio u društvu u momentu reperovog privođenja zbog posedovanja narkotika, kao i po brojnim skandalima i aferama koje ga prate, ali ono što je manje poznato jeste da je Alen krenuo očevim stopama, te je i sam muzičar i tekstopisac, prenosi Objektiv.

Republika

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Alen Sakić bavi se rep muzikom

Iako je odlučio da uđe u muzičke vode, Alen je izabrao drugačiji pravac od očevog, koji je bio poznat kao izvođač folk muzike, a mlađi Sakić se okrenuo rep muzici.

Alen je Sinanov sin iz drugog braka sa Sabrinom Sakić, a kao mali, sa samo šest godina zadobio je teške opekotine, zbog čega ga je otac vodio na lečenje i to u Indiju.

Foto: Republika

Alen Sakić sa samo šest godina doživeo je nesreću kada je završio sav u opekotinama nakon čega ga je otac vodio na lečenje u Indiju

Međutim, to nije bio kraj Alenovim mukama i nesrećama, on je 2015. godine doživeo saobraćajnu nezgodu kada se automobilom zakucao u banderu koja je od siline udarca pala preko vozila u kom su se nalazili on i njegova supruga, ali na svu sreću su prošli samo sa lakšim povredama.

Republika

Foto: e-stock

Sinan je preminuo 2018. godine, nakon čega mu je Alen posvetio mural na Dorćolu

U junu 2018. godine, legenda folk muzike, Sinan Sakić je preminuo, što je njegova porodica teško podnela, a Alen je izrazio želju da sačuva uspomenu na svog oca, te je zajedno sa drugarima nacrtao mural u Sinanovu čast, na Dorćolu, gde je pevač i živeo. Mural je u crno-beloj boji, Sakić drži cigaretu u ruci koja mu je i tokom života bila nezaobilazni detalj, uz stih iz pesme „Život da stane ne sme”.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading