JELENU KARLEUŠU PUKLI KOMPLEKSI! Mladić čiji snimak gleda cela Srbija brutalno spusio ''DIVU'': SKUPIO SAM VIŠE PREGLEDA NEGO ONA U PROTEKLIH 10 GODINA

Autor:

Zabava

10.09.2021

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Društvenim mrežama već neko vreme ne prestaje da kruži snimak mladića, Ivana Panića, koji na veselju igra uz pesmu "Šta će mi šalvare". On se sada prvi put oglasio i uputio reči zahvalnosti svima koji su ga podržali, kao i nekim poznatim ličnostima, a onda posebnu zahvalnost uputio Jeleni Karleuši, pa je isprozivao najstaršnije.

Republika

Foto: tiktok.com/printscreen

Ivan Panić isprozivao Jelenu Karleušu

Mladić koji je postao glavna zvezda svih društvenih mreža nakon objave snimka na svom TikToku gde igra na jednom veselju uz pesmu "Šta će mi šalvare", Ivan Panić, nakon megalomanskog uspeha oglasio se prvi put i prokomentarisao sve komentare koje je do sada dobijao, kao i poznate ličnosti koje su mu pomogle da ga vidi što veći broj ljudi.

 

 

 

Ivan se pre svega zahvalio svima koji su ga podržali, a onda poručio svima koji su ga neosnovano optužili da je bio pod "dejstvom psihoaktivnih supstanci" poručio samo jedno:

- Prvo da se zahvalim svima koji pišu ''kralju'', ''care'', ''legendo'', a onda da se zahvalim i ovim ostalima koji su nadrogirani ili šta već koriste u životu, pa misle da se sve svodi na to. Ako to vi koristite ne znači da ostali koriste da bi bili srećni. Shvatite da je neko jednostavno zadovoljan i srećan sa svojim životom - a onda se osvrnuo i na poznate ličnosti sa naše estrade, a posebnu zahvalnost je uputio Ani Nikolić.

 

 

- Ana, hvala ti što si me ''zalepila'' na svoj Instagram profil, ljubim da pukne - rekao je tiktoker, a onda podjednaku zahvalnost uputio Ognjenu Amidžiću i poručio mu da nije u redu što je svoju glavu ''zalepio'' baš na njega, jer su mediji ispravno preneli da je on ''mladić'', a ne ''čiča'' aludirajući na Ognjenove godine.

Republika

Foto: tiktok.com/printscreen

Ivan Panić se zahvalio Ognjenu Amidžiću

Ivan je istakao da naročitu zahvalnost ima prema Jeleni Karleuši, ali ovog puta je bio ironičan, naime on je otkrio da ga je nakon video snimka samoprozvana diva blokirala, a on je dao svoj komentar na taj njen potez:

Republika

Foto: instagram.com/karleusastar

Jelena Karleuša blokirala Tiktokera

- Naročito bih hteo da se zahvalim Jeleni Karleuši koja me je verovatno posle toliko gledanja na Instagramu blokirala, jer više nije mogla da podnese, sad ne znam da li je to bilo iz dosade, zato što joj se pesma ne sviđa, možda je previše 'seljački', a možda je zato što sam ja jednostavno skupio više pregleda nego ona u proteklih 10 godina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading