SUSPENDOVANI PILOTI KOJI SU ODBILI DA PREVEZU MITROPOLITA JOANIKIJA I PATRIJARHA PORFIRIJA NA CETINJE

Autor: Republika

Svet

10.09.2021

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvojica pilota avio-helikopterske jedinice MUP-a Crne Gore suspendovani su zbog odbijanja da se stave na raspologanje Upravi policije i odvezu do Cetinjskog manastira mitropolita SPC Joanikija i patrijarha Porfirija.

Foto: printskrin

Odbli da voze Joanikija i Porfirija, ilustracija

Dvojica pilota avio-helikopterske jedinice MUP-a Crne Gore, Dražen Vlahović i Igor Delević, suspendovani su, zbog odbijanja da se stave na raspologanje Upravi policije i odvezu do Cetinjskog manastira mitropolita SPC Joanikija i patrijarha Porfirija, preneo je podgorički Radiio Antena M.

Piloti su kao razlog odbijanja da izvrše zadatak naveli da za to nema bezbednosnih uslova.

Foto: printscreen

Joanikije i Porfirije sleteli na Cetinje

Podsetimo, mitropolit Joanikije i patrijarh Porfirije stigli su 5. septembra do cetnjiskog manastira helikopterom kojim je upravljao pilot Nenad Dubljević.

Foto: printscreen

Nenad Dubljević vozio helikopter

Tog dana je pilot Vojske Crne Gore postao heroj Srba u Crnoj Gori, jer je uprkos pretnjama Milovih komita pristao da iz Podgorice preveze patrijarha Porfirija i mitropolita Joanikija na ustoličenje u Cetinjski manastir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading