TIKTOK ZVEZDA OTKRILA PRAVO LICE JELENE KARLEUŠE: Blokirala me je jer sam skupio više pregleda nego ona u prethodnih 10 godina! (VIDEO)

Autor:

Zabava

09.09.2021

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tiktok zvezda otkrila je pravo lice Jelene Karleuše

Republika

Foto: instagram.com/karleusastar

Tiktok zvezda otkrila je kakva je zaista Jelena Karleuša

Video mladića, Zorana Panića, koji je na nekom slavlju igrao i pevao sam sa sobom, vrlo brzo postao je viralan i obišao celu Srbiju. Ipak, iako je veći deo Zoran svojim veseljem oduševio, neki su ga oštro kritikovali jer su smatrali da tako može da se ponaša samo osoba koja je konzumirala neke psihoaktivne supstance.

Brojni pozitivni i negativni komentari naveli su Zorana da napravi novi video u komeje objasnio šta misli o reakcijama.

Naime, ovaj mladić tom prilikom otkrio je da nisu svi koji se vesele na psihoaktivnim supstancama, te da su neki ljudi jednostavno zadovoljni svojim životom. Mnogi estradni umetnici takođe su odreagovali na njegov viralni video, a Panić je posebnu pažnju posvetio Ani Nikolić i Jeleni Kareluši.

- Ana, hvala ti što si me stavila na svoj instagram stori, šaljem veliki poljubac- rekao je tiktoker, pa dodao:

- A Jelena Karleuša me je blokirala, moguće da ju je smorio jer je bio svuda ili zato što joj se pesma ne sviđa ili je previše "seljački", a možda je zato što sam ja jednostavno skupio više pregleda i gledanosti nego ona u prethodnih 10 godina. 

Šta je još rekao ovaj tiktoker pogledajte u videu na početku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading