SEVERINA IMALA AFERU SA CRNOGORSKIM MAFIJAŠEM: Svekrva udarila na bivšu snajku, isplivala istina o pevačicinoj PRELJUBI! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.09.2021

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Severina Kojić uhvaćena je u Crnoj Gori sa opasnim mafijašem, a sada je Olja odlučila da progovori o svim detaljima koje zna.

Republika

Foto: instagram.com

Severina bila u vezi sa crnogorskim mafijašem

 

O razvodu Severine Kojić Vučković i Igora Kojića i dalje se priča, a dosta toga ostalo je pod velom tajne, zbog čega je sada bivša svekrva pevačica progovorila o njenoj aferi sa jednim crnogorskim mafijašem. 

Javnost je prihvatila priču iz medija koji su razlozi za razvod popularnog para, a razmirice između njih dvoje su počele još odavno, što nisu iznosili javno. Pokušavali su da kriju kao zmija noge sve probleme koje su imali, a dokazi su se samo nizali. Poznato je da su se više puta otpratili i zapratili na Instagramu, a mnoge priče su kružile gradom o svađama i rasprava koje su imali. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Severina imala romansu sa mafijašem

 

Prema rečima izvora Kurira, Olja, inače Severinina bivša svekrva je pevačici svašta rekla, a pale su i teške reči tokom svađe. No, između ostalog, Olja je poručila Severini da svi znaju za njenu aferu sa mafijašem iz Crne Gore, da je bila viđena sa njim u Podgorici, a da joj Igor služi samo kako bi joj čuvao sina i zabavljao ga. Naravno da Severina nije ostala dužna Olji, pa ju je optužila da laže, bez konkretnih dokaza da afera sa mafijašem nije istinita.

- Pokrovitelji su Olja i Dragan. Molim te, izuzmi me iz ovog, pokrovitelji su Olja i Dragan - napisala je ona. Igor je više od godinu dana pokušavao da spase brak i stalno je tražio od Severine da razgovaraju i daju još jednu šansu njihovoj ljubavi. Međutim, ona to nije želela i insistirala je da se razvedu, saznajemo od izvora. Navodno, Igor u poslednjih godinu dana retko boravi kod kuće jer je s roditeljima imao žestoku raspravu nakon što ga je napustila Severina, ali nije u svađi s njima. Niko od aktera ove priče juče nije odgovarao na naše pozive.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Severina varala Igora sa mafijašem

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Goga

07.09.2021 13:14

Šta se moglo očekivati od takve osobe....

Odgovori 15 4
Jaonikije

07.09.2021 19:27

Zabraniti joj ulaz u Srbiju i baciti koju kletvu.

Marijana

10.09.2021 06:14

Ko je god upoznao svekrvu može reći samo jedno, dobra i pristojna žena. Čuvala je Aleksandra kao svoje unuče. Potpuno ima pravo reagirat, jer štiti svog sina od prekomjernih laži snahe.

Marko

01.10.2021 14:12

Igor je gej, zato ga je Seve napustila. To je javna tajna. Nije joj mogao ni dete napraviti.