ROĐA RAIČEVIĆ JE PRONAĐEN MRTAV U STANU PRE 20 GODINA: Sada je isplivala fotografija NAKON KOJE SU SVI ZANEMELI! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.09.2021

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih vokala bivše Jugoslavije, pevač Rođa Raičević pronađen je mrtav pre skoro 20 godina u stanu koji je iznajmljivao.

Republika

Foto: youtube.com/ baraba054

Rođa Raičević u društvu Dragane Mirković, a u pozadini Nd Topčagić!

 

A proteklih dana na internetu se pojavila njegova fotografija sa pevačicom Draganom Mirković s kojom je bio dobar priajtelj. Nasmejani Dragana i Rođa blistali su, a zajedno su nastupali na jednom festivalu 1995. godine. 

Mnogi nisu ni primetili da je, osim Rođe i Dragane na ovoj fotografiji i Nada Topčagić kojoj se vide i grudi, te su ovu sliku mnogi komentarisali uz pošalice.

Republika

Foto: intagram printscreen

Rođa u društvu Dragane Mirković, a u pozadini Nada Topčagić kojoj se vide grudi!

 

Ipak, više je onih koji su sa oduševljenjem gledali u Draganu i Rođu, tada dobre prijatelje.

Raičević je 7. oktobra 2001. u 44. godini pronađen mrtav u stanu u ulici 27. marta u Beogradu. Iako nikada nije službeno potvrđeno, šuškalo se da je preminuo od prekomerne doze nedozvoljene supstance. Takođe, njegovu smrt prati i jedna velika misterija - po njegov kofer koji se i dalje nalazi na istoj adresi, koliko je poznato, niko nikada nije došao.

- Taj kofer godinama stoji tu. Kažu da je Rođin. Niko još nije došao po njega, a mi ga ne diramo - ispričala je jednom prilikom komšinica pokojnog pevača.

Rođa je živeo u centru Beograda, u ulici 27. marta 25. A stanari ga se sećaju s nostalgijom:

- Iako je Rođa bio moj podstanar, maltene ga nisam ni poznavao. Došao je u trenerci i predstavio se kao sportista, a ne kao pevač. Viđali smo se jednom mesečno, kada je plaćao kiriju. Komšije su mi pričale da su žene dolazile kod njega. Prethodnu noć Rođa je proveo s devojkom. Kada mu je pozlilo, pozvala je Hitnu pomoć. Kada su lekari stigli, on je već je bio mrtav. Devojka je potvrdila da je Rođa uzeo prekomernu dozu nedozvoljene supstance. Imao je samo 44 godine - rekao je tada vlasnik stana u kome je Rođa živeo, piše Alo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading